dnes mi domů přišel PS3 headset Sony PS Wireless Boxed Goertek.
Zapojil jsem ho podle návodu, PS3 ho vidí, je i zaregistrovaný, ale nemůžu za žádnou cenu přijít na to , jak to mám nastavit aby se mi zvuk ze hry vysílál ze sluchátek :(.
Nebo to je tím že ten headset je pouze pro komunikaci? A ten zvuk by jím procházet neměl?? Koupil jsem si ho hlavně z důvodu, abych nerušil okolí. Snažil jsem se to najít ale nikde jsem to nenašel.
Co jsem tak zkoušel tak do multiplayer v Killzone 3 mluvím bez problémů,. ale zvuky ze hry i lidi co mluví slyším stále z reproduktorů v TV. A sluchátko je hluché. Jediné co z něj slyším tak když jsem v audio nastavení tak slyším to co říkám já, ale ve hře ani to neslyším.
Jak to mám nastavit abych slyšel ten zvuk ne z TV ale z toho sluchátka???
Otázka
Slejzr
Ahoj všem,
dnes mi domů přišel PS3 headset Sony PS Wireless Boxed Goertek.
Zapojil jsem ho podle návodu, PS3 ho vidí, je i zaregistrovaný, ale nemůžu za žádnou cenu přijít na to , jak to mám nastavit aby se mi zvuk ze hry vysílál ze sluchátek :(.
Nebo to je tím že ten headset je pouze pro komunikaci? A ten zvuk by jím procházet neměl?? Koupil jsem si ho hlavně z důvodu, abych nerušil okolí. Snažil jsem se to najít ale nikde jsem to nenašel.
Co jsem tak zkoušel tak do multiplayer v Killzone 3 mluvím bez problémů,. ale zvuky ze hry i lidi co mluví slyším stále z reproduktorů v TV. A sluchátko je hluché. Jediné co z něj slyším tak když jsem v audio nastavení tak slyším to co říkám já, ale ve hře ani to neslyším.
Jak to mám nastavit abych slyšel ten zvuk ne z TV ale z toho sluchátka???
koupil jsem tento orig. PS3 headset : http://www.elektro-internet.cz/sluchatka-sony-ps-wireless-boxed-goertek-pro-ps3ps719138297/d-141985/
Moc díky za odpověď. Jsem už zoufalej.[h=1][/h]
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.