junior Odesláno Únor 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2012 Čau otřeboval bych poradit jak nainstalovat datadisky do Sims 3,zkoušel sem to už několikrát a koukal na net co a jak ale nikdy mi to nešlo a na netu píšou po každý něco jinýho ak nevim... poraďte někdo prosím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Madridista* Odesláno Únor 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2012 Jestli máš pirátskou kopii, tak to musíš nainstalovat podle pořadí jak to vyšlo myslím .... já to tak dělal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior Odesláno Únor 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 sem si našel nějakej pořádnej torrent s návodem a už mi to maká :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zbora Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 Je to trosku Offtopice ale chci se zeptat když nainstaluju vsšechny datadisky a spusim hru udeou všechny v jenom ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Madridista* Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 MYslím, že jo ;) Už si to moc nepamatuju.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.