Novys106 Odesláno Únor 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2012 Alan Wake®'s American Nightmare na XBLA datum vydání 22.února 2012 bude stát 1200 MS point V tomto novém samostatném dobrodružství bojuje Alan Wake s představitelem temna, zlým panem Scratchem! S novým vzrušujícím příběhem, hordami strašlivých nepřátel, pořádným arzenálem zbraní a krásnými arizonskými scenériemi ve spojení s novým herním režimem jde o naprostou nutnost pro všechny fanoušky Alana Waka a dokonalý startovní bod pro nové hráče! Zahrajte si kompletní režim příběhu a prožijte maximální vzrušení, zatímco se budete snažit zabránit vražednému protivníkovi v tom, aby zabil... a tak změnil celou realitu! Tím ale tato noční můra nekončí – v super akčním arkádovém režimu se budete muset naučit bojovat se světlem – zůstaňte naživu až do rozbřesku a překonejte skóre kamarádů. Dokážete přežít až do východu slunce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Únor 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2012 Jo jo na tuhle hru se moc těšim, už samotnej Alan Wake mě dost chytnul a tenhle další díl má být ještě více vyladěnej takže to bude určitě super! Jinak x360 je v tich xbla exkluzivitách skvělej, tady je dalš http://www.zing.cz/novinky/9481/deadlight-v-prvnim-traileru a myslim že bude taky super.. http://www.zing.cz/novinky/9858/hororovy-deadlight-trousi-detaily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Duben 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2012 jo tak hraji to, dokonce v cz a je to fakt pecka jako celá série.. hodně se mi líbí změna prostředí :) mohl by bejt časem nějakej Alan Wake 2 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemiju Odesláno Duben 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2012 hra je v češtině? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Duben 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2012 ano ale pouze pro vip cleny konkurencniho fora, pomahal jsem s prekladem :) btw nekde na warezu to nehledej, nenajdes to :) (pouze pro majitele xka s RGH) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Duben 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2012 hra je v češtině? ano ale pouze pro vip cleny konkurencniho fora, pomahal jsem s prekladem :) btw nekde na warezu to nehledej, nenajdes to :) (pouze pro majitele xka s RGH) Nejen pro RGH, ale taky pro JTAG, iXtreme Flash, a Wasabi360 .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martys33 Odesláno Duben 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2012 Nejen pro RGH, ale taky pro JTAG, iXtreme Flash, a Wasabi360 .) odkud to máš, že je to i na flash? já totiž mám flash, jsem VIP na daném foru ale na stahnutí je to tam jen na RGH, ale jestli víš kde to najít i na flash tak mi porad, chtěl bych si to zahrát.Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Duben 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2012 podlě mě se chlapec trochu spletl když je tam napsany JTAG u té hry.. a navíc je to XBLA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Duben 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2012 odkud to máš, že je to i na flash? já totiž mám flash, jsem VIP na daném foru ale na stahnutí je to tam jen na RGH, ale jestli víš kde to najít i na flash tak mi porad, chtěl bych si to zahrát.Díky. podlě mě se chlapec trochu spletl když je tam napsany JTAG u té hry.. a navíc je to XBLA omlouvám se,... přehlídl jsem že je to ta arkáda a myslel jsem že je řeč o hlavní hře. A toho chlapce se vyprošuji .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.