Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Alan Wake's American Nightmare XBLA

Novys106

Recommended Posts

Alan Wake®'s American Nightmare

na XBLA

datum vydání 22.února 2012 bude stát 1200 MS point

post-39551-14687159481144_thumb.jpgV tomto novém samostatném dobrodružství bojuje Alan Wake s představitelem temna, zlým panem Scratchem! S novým vzrušujícím příběhem, hordami strašlivých nepřátel, pořádným arzenálem zbraní a krásnými arizonskými scenériemi ve spojení s novým herním režimem jde o naprostou nutnost pro všechny fanoušky Alana Waka a dokonalý startovní bod pro nové hráče! Zahrajte si kompletní režim příběhu a prožijte maximální vzrušení, zatímco se budete snažit zabránit vražednému protivníkovi v tom, aby zabil... a tak změnil celou realitu! Tím ale tato noční můra nekončí – v super akčním arkádovém režimu se budete muset naučit bojovat se světlem – zůstaňte naživu až do rozbřesku a překonejte skóre kamarádů. Dokážete přežít až do východu slunce?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo jo na tuhle hru se moc těšim, už samotnej Alan Wake mě dost chytnul a tenhle další díl má být ještě více vyladěnej takže to bude určitě super!

Jinak x360 je v tich xbla exkluzivitách skvělej, tady je dalš http://www.zing.cz/novinky/9481/deadlight-v-prvnim-traileru a myslim že bude taky super..

http://www.zing.cz/novinky/9858/hororovy-deadlight-trousi-detaily

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...
Nejen pro RGH, ale taky pro JTAG, iXtreme Flash, a Wasabi360 .)

odkud to máš, že je to i na flash? já totiž mám flash, jsem VIP na daném foru ale na stahnutí je to tam jen na RGH, ale jestli víš kde to najít i na flash tak mi porad, chtěl bych si to zahrát.Díky.

Odkaz ke komentáři

odkud to máš, že je to i na flash? já totiž mám flash, jsem VIP na daném foru ale na stahnutí je to tam jen na RGH, ale jestli víš kde to najít i na flash tak mi porad, chtěl bych si to zahrát.Díky.
podlě mě se chlapec trochu spletl když je tam napsany JTAG u té hry.. a navíc je to XBLA

omlouvám se,... přehlídl jsem že je to ta arkáda a myslel jsem že je řeč o hlavní hře.

A toho chlapce se vyprošuji .)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu