Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Alan Wake®'s American Nightmare

na XBLA

datum vydání 22.února 2012 bude stát 1200 MS point

post-39551-14687159481144_thumb.jpgV tomto novém samostatném dobrodružství bojuje Alan Wake s představitelem temna, zlým panem Scratchem! S novým vzrušujícím příběhem, hordami strašlivých nepřátel, pořádným arzenálem zbraní a krásnými arizonskými scenériemi ve spojení s novým herním režimem jde o naprostou nutnost pro všechny fanoušky Alana Waka a dokonalý startovní bod pro nové hráče! Zahrajte si kompletní režim příběhu a prožijte maximální vzrušení, zatímco se budete snažit zabránit vražednému protivníkovi v tom, aby zabil... a tak změnil celou realitu! Tím ale tato noční můra nekončí – v super akčním arkádovém režimu se budete muset naučit bojovat se světlem – zůstaňte naživu až do rozbřesku a překonejte skóre kamarádů. Dokážete přežít až do východu slunce?

Odesláno

Jo jo na tuhle hru se moc těšim, už samotnej Alan Wake mě dost chytnul a tenhle další díl má být ještě více vyladěnej takže to bude určitě super!

Jinak x360 je v tich xbla exkluzivitách skvělej, tady je dalš http://www.zing.cz/novinky/9481/deadlight-v-prvnim-traileru a myslim že bude taky super..

http://www.zing.cz/novinky/9858/hororovy-deadlight-trousi-detaily

• 1 month later...
Odesláno
odkud to máš, že je to i na flash? já totiž mám flash, jsem VIP na daném foru ale na stahnutí je to tam jen na RGH, ale jestli víš kde to najít i na flash tak mi porad, chtěl bych si to zahrát.Díky.
podlě mě se chlapec trochu spletl když je tam napsany JTAG u té hry.. a navíc je to XBLA

omlouvám se,... přehlídl jsem že je to ta arkáda a myslel jsem že je řeč o hlavní hře.

A toho chlapce se vyprošuji .)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu