Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Opotřebování mechaniky ?


codek

Otázka

Zdravím, mám pár otázek, jelikož hrávám na xboxu převážně o výkendech, někdy si udělám čas i v týdnu, tak se mi nechce investovat 2000,- do RGH s HDD. Levněji mě asi výjde vypálit si kazdou hru za tech 25,-. (Ještě k tomu nextgen začíná klepat na dveře...vím že bude za dlouho ale myslím že už je pozdě dávat větší investice do 360) Moje otázka tedy zní, jak moc se opotřebovává mechanika ? (Hluk z ní nějak překousnu) Za jak dlouho mi asi tak může odejít, a až se to stane, jak ji znova uvedu do chodu ? Stačí nechat vyčistit laser za 200,- ? nebo se musí vyměnit komplet celá mechanika za novou ? (Takže i znovu dělat flash?) Kolik stojí výměna mechaniky i s cenou té mechaniky?

Mám XBOX360 Slim 0225 (4GB)

Děkuji za každou radu/názor :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

14 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Instalacia priemerne 10 minut...je to vela?

Navyse ten hluk mechaniky ja neviem "prekusnut" :D A ani "nehovorim" o rychlejsom nacitavani, kde velky problem bol pri doskakovani textur pri GTA 4 hraneho z mechaniky.

Kto nevie: da sa pouzit na instalovanie hier aj USB...nech sa dari. http://support.microsoft.com/kb/981974/cs

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Tak to by mělo být ok...já myslel že se tam nainstaluje celých 8,7GB.

Tak to měním názor a jdu do falshky, výjde mě to cca. na 400,- a mám vystaráno. Instalace mě netrápí protože hry nestřídám jak ponožky, když jednu rozjedu tak ji valím dost dlouho :-) a 1 diskové kdyby se tam vlezli 2 tak to je krása. Jsem rád že se našla ta varianta, a to jsem si chtěl dát RGH za 1500,- + 1000,- když už je v dohlednu nextgen. JSEM Spokojený :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Tak já ti něco napíši k tomu rozpočtu , co jsi napsal :

Ty už máš vypalovačku IHAS ? Bez té nemáš šanci vypálit na DVD 100 % dat . Jak je vidět , tak jsi neskutečný optimista , když počítáš s tím že nezkazíš nikdy ani jedno DVD ( asi nečteš příspěvky jaké jsou s tím problémy a bude to čím dál horší ) . Ani na RGH nepotřebuješ HDD - také ti stačí fleška a nebo propojení xboxu s PC při hraní . V tom případě nepotřebuješ nic - využíváš HDD počítače . Jediná nevýhoda že musíš mít při tom zapnutý i počítač . O tom kdy bude nextgen konzole se dá také diskutovat . Ale zapomínáš na jednu hlavní věc - určitě na ní přinejmenším hodně dlouho nebudeš moci hrát stažené a vypálené hry . Takže investice do RGH je dnes nejlepší řešení .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

toro: iHASku mám ;-) vypálil jsem na ní kolem 15 XGD3 her, zatím nemá na kontě ani jednu zničenou verbatimku.

U té RGH volby mou peněžní kapsu ani tak moc nežere ten HDD, spíš ta aplikace RGH která výjde na 1500,- + poštovné asi 300,- HDD už je menší obnos, nějakou bazarovou 120 i s boxem seženu kolem 400-600,- Ale dohromady už to dělá 2300,-. Vím že mluvit o nextgenu je hloupé protože kdoví kdy bude, jen zmiňuju že už bude. Tak investovat ted nejak moc do 360tky se mi nezdá dobrá volba.

Spíš v mém plánu s flashkou vydím chybu tu, jak to vypadá s flashem, protože to teď nějak nesleduju, mám LT+2.0 a nevím jestli už nejnovější hry mají nějaké lepší ochrany nebo jak to tam teď je, to bych musel shlédnout.

I kdybych vypálil třeba 50her do té ceny...pořád mě to výjde levněji, a 50 her ? vždyť jen Skyrim + Red Dead Redemption hraju uz asi pul roku

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Doteď jsem spokojený, vypálím si hru, vložím do mechaniky a hraju, jen mne stve ten zvuk a opotřebení mechaniky, to by vyřešila ta flashka za pár stovek a bude OK, pokud teda nenastane problém ve vypalování nových her že by dali nějakou novou ochranu.

Jasně, RGH a 320GB HDD bych bral :D ale myslím že teď už je to pro mě zbytečná investice.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Když už máš iHAS a nezkazíš ani jedno DVD , tak jsi jeden z mála lidí kteří mají to štěstí že se jim to daří bez problémů a můžeš si gratulovat . V tom případě opravdu zatím je to pro tebe nejlevnější volba . Hry které teď vycházejí už ale vyžadují flash LT+3.0.Zatím se to ještě dá obcházet patchováním na LT+2.0 . Jak to bude dále nikdo nemůže vědět . V tom že nemá cenu investovat do 360tky ale s Tebou nesouhlasím . Pro toho kdo ještě nemá iHAS vypalovačku a nebo mu to přesto nejde je to nejlepší volba.Na xbox360 se ještě dlouho budou vydávat hry ( už kvůli tomu kolik jich na světě je ) a pro ty kteří si nechtějí kupovat originálky to bude ještě dlouho jediná volba . Nevěřím tomu že se brzo najde možnost na těch nových konzolích možnost nehrát originálky ( podívej se na situaci u PS 3 už dnes ).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
Když už máš iHAS a nezkazíš ani jedno DVD , tak jsi jeden z mála lidí kteří mají to štěstí že se jim to daří bez problémů a můžeš si gratulovat .

Převážná většina lidí nemá problémy s vypalováním XGD3 her přes iHAS, ale o těch není slyšet, protože si nepotřebují chodit pro rady na fóra.

Jinak můj názor pro codek: když se naučíš flashovat xbox, není důvod chodit do RGH. Vyjde nový flash, uděláš si úpravu sám a nemusíš nic řešit. Navíc nemáš žádný problém s hraním na xbox live, což je větší výhoda, než se zdá (jsem zapřísáhlý hráč singleplayeru, ale kdo zkusí xbox live, ten se k němu pravidelně vrací). Navíc máš iHAS, hry ti jdou bez problému, a asi by tě RGH vyšlo zbytečně dráž.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu