MonkeyNordsson Odesláno Říjen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2007 stahl jsem si Syphon filther logan shadowsdam to do psp =ISO slozka a v psp otevru hry a nemam to tam ale misto mi to tam zabira co s tim..??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Říjen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2007 a je to v iso nebo cso jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MonkeyNordsson Odesláno Říjen 14, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2007 je to CSO nehcapu proc to nede kdyz tam je psano Testet on 3.40 AO E a to mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Říjen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2007 jiný hry ti jdou v poho jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MonkeyNordsson Odesláno Říjen 14, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2007 jo uplne normal iso ,cso pohoda nikdy zadny problem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ragnar Odesláno Říjen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2007 stahl jsem si Syphon filther logan shadowsdam to do psp =ISO slozka a v psp otevru hry a nemam to tam ale misto mi to tam zabira co s tim..??? Ted sem to dostahoval a mam stejnej problem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Říjen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2007 nema to iso moc dlouhej nazev? casto je tam v tom isu napsany kdo to ripnul,jaka grupa az ktere stranky je to stazeny...kdyz je to moc dlouhy,tak se to v psp proste nezobrazi...zkus to zkratit treba jenom na sfls.iso... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Říjen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2007 nema to iso moc dlouhej nazev? casto je tam v tom isu napsany kdo to ripnul,jaka grupa az ktere stranky je to stazeny...kdyz je to moc dlouhy,tak se to v psp proste nezobrazi...zkus to zkratit treba jenom na sfls.iso... nebo se vam stalo to co me.ze se hra nedokopcila.......ale zabira vam misto....ale neni tam......pomuze jenom naformatovat kartu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.