karlosss18 Odesláno Únor 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2012 Servus,chci si koupit notebook ASUS K53SV-SX446V a zajímalo by mě zda-li ho někdo už vlastní,a kolik FPS bude mít na nem hra The Witcher 2 ?? (tu hru uz bych si konecne chtel zahrat,jednicku sem otocil x-krát) Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Assassin Odesláno Únor 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2012 Podle notebookcheck.net, tam Witcher 2 pojede na low 25 fps a to jenom potvrzuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 karlosss18 Odesláno Únor 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 tak dík,a pri 25 fps se to da hrat v pohode,nebo se to pri narocnejsich akcich bude trhat ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Assassin Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 Osobně jsem to nezkoušel, takže nemůžu posoudit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pr3dator Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 Hra je hratelná od 30 fps. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kozel97 Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 Sice ukazuje 25fps, ale stejně ti to bude někdo i klesat k 20, takže je to na nic. Moje otázka je proč kupovat notebook pro hry. Na hry je přece PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
karlosss18
Servus,chci si koupit notebook ASUS K53SV-SX446V a zajímalo by mě zda-li ho někdo už vlastní,a kolik FPS bude mít na nem hra The Witcher 2 ?? (tu hru uz bych si konecne chtel zahrat,jednicku sem otocil x-krát) Díky.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.