mrcoudy Odesláno Únor 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2012 Wasabi360 - emulátor . Kdo má dotazy, zkušenosti, rady, otázky atd. tak sem. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrcoudy Odesláno Únor 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2012 Tak od včerejška jsem čerstvým majitelem wasabi360 :). Instalace jednoduchá, víc času mi zabrala demontáž xka :). Při montáži jedna má minela při zapojování kablíku který jsem zapojil trošku jinak a posléze byl krátký. Ale vše vyřešeno a nyní již vychutnávám hraní z ext. HDD na kterém mám nejnovější herní pecky. I generovování key.bin proběhlo bez problémů. Vyzkoušel jsem i přepnutí wasabi do modu pass-trough a zahrál jsem si po livku GOW3. Prostě je to přesně to co jsem si představoval, při singl playeru hraji hry pomocí .iso souborů na HDD a hry které mám rád v multiplayeru třeba GOW3 po přepnutí hraji z orig dvd bez obav z Banu :). Za sebe mohu doporučit. Tady na foru je již zde více co vlastníte wasabi360, tak neváhejte a s názorem sem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ga1far Odesláno Únor 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2012 To jsem nejak nepochopil :) A proc ten GOW3 v singlu nehrajes taky s origo DVD? Ale treba jsem jen spatne pochopil co jsi napsal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 To si špatně pochopil.Myslí že hraje ostatní hry co nemá origo z iso souborů ofline. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.