Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nový PS3

Planda

Otázka

12 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Zdarec, koupil jsem si minulý týden nový PS3, přečetl jsem tady všechny tutoriály, ale stejně mi není jasný, jak na to abych mohl hrát normálně pálený hry.

Můžete mi poradit?

Díky

Nijak. Na PS3 pálené hry hrát nejdou. Nebo přesněji : dříve to šlo , bylo to složité , musel si použít spešl program a mít update tuším 3.5 a níže. Na pálené hry je dobré PC a Xbox

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
samozřejmně že se daji hrá zalohy her, ale urcite mas vetsi fw jak 3.55 tak potrebujes, aspon myslim, E3 flasher kterym udelas downgrade fw ale stratis záruku na ps3

jinak aspon dle meho je jednodusi reseni kup si 3-4 hry a zacni menit

Jsem stejeno nazoru. Vlastním 4hry, as 3 na HDD. Pučuju si s kamarády a vyměnuji. začal jsem na prvni hře

Odkaz ke komentáři

• 0
Nijak. Na PS3 pálené hry hrát nejdou. Nebo přesněji : dříve to šlo , bylo to složité , musel si použít spešl program a mít update tuším 3.5 a níže. Na pálené hry je dobré PC a Xbox

Pálený hry na BD/DVD na PS3 fungujou jen to nikdo nepoužívá protože je výhodnější mít externí HDD než si kupovat dvouvrstvý bluray disky:) jinak to neni vůbec složitý a všechno funguje na 3.55 bezproblému

Odkaz ke komentáři

• 0

Nemec30 říkal že fungujou páleny bluray hry? Takže jako koupím BD vypalku a vypálím hru na prázdný BD medium a mužu hrát? To se mi nějak nezdá - vždyt tohle je vlastně nejjednodušší způsob jak hrát kopie...že by se na tohle sony vysralo řešit tuhle ochranu ???

Odkaz ke komentáři

• 0

ano funguje to... pomocí programu diskBOOT vytvoříš PKG který když spustíš tak povolíš přímí vstup na BD a jakmile program najde EBOOT tak ho spustí.... neni to jako origo hra která se ti načte do XMB, timhle obcházíš ochranu kterou tam SONY má.

http://www.ps3hax.net/showthread.php?t=28425 sám jsem testoval pouze vypálenou hru na DVD, BD vypalovačku nemam.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu