Planda Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 Zdarec, koupil jsem si minulý týden nový PS3, přečetl jsem tady všechny tutoriály, ale stejně mi není jasný, jak na to abych mohl hrát normálně pálený hry. Můžete mi poradit? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zurik007 Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 Zdarec, koupil jsem si minulý týden nový PS3, přečetl jsem tady všechny tutoriály, ale stejně mi není jasný, jak na to abych mohl hrát normálně pálený hry.Můžete mi poradit? Díky Nijak. Na PS3 pálené hry hrát nejdou. Nebo přesněji : dříve to šlo , bylo to složité , musel si použít spešl program a mít update tuším 3.5 a níže. Na pálené hry je dobré PC a Xbox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Planda Odesláno Únor 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 Takže není šance, jak hrát neorigo hry na PS3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zurik007 Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 přesně tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 seth123 Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 samozřejmně že se daji hrá zalohy her, ale urcite mas vetsi fw jak 3.55 tak potrebujes, aspon myslim, E3 flasher kterym udelas downgrade fw ale stratis záruku na ps3 jinak aspon dle meho je jednodusi reseni kup si 3-4 hry a zacni menit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 witaHavr Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 samozřejmně že se daji hrá zalohy her, ale urcite mas vetsi fw jak 3.55 tak potrebujes, aspon myslim, E3 flasher kterym udelas downgrade fw ale stratis záruku na ps3jinak aspon dle meho je jednodusi reseni kup si 3-4 hry a zacni menit Jsem stejeno nazoru. Vlastním 4hry, as 3 na HDD. Pučuju si s kamarády a vyměnuji. začal jsem na prvni hře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Planda Odesláno Únor 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2012 Na spuštění je potřeba mít DVD v mechanice? Nebo stačí jen zkopírovat na HDD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Misi Odesláno Únor 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2012 Musíš mít v mechanice. Pouze hry z PSN se hrají z HDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nemec30 Odesláno Únor 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2012 Nijak. Na PS3 pálené hry hrát nejdou. Nebo přesněji : dříve to šlo , bylo to složité , musel si použít spešl program a mít update tuším 3.5 a níže. Na pálené hry je dobré PC a Xbox Pálený hry na BD/DVD na PS3 fungujou jen to nikdo nepoužívá protože je výhodnější mít externí HDD než si kupovat dvouvrstvý bluray disky:) jinak to neni vůbec složitý a všechno funguje na 3.55 bezproblému Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 man5on Odesláno Únor 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2012 Čistě teoreticky, když si teď někdo koupí novou PS3, je nějaká reálná šance, že bude mít FW menší než nebo = 3.55? Tipuju, že asi ne a hack je prostě už v dnešní době utopie, nebo se pletu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Misi Odesláno Únor 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2012 Podle mě naprosto minimální. 3.55 je uz z prosince 2010 pokud se nepletu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GyroX Odesláno Únor 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2012 Nemec30 říkal že fungujou páleny bluray hry? Takže jako koupím BD vypalku a vypálím hru na prázdný BD medium a mužu hrát? To se mi nějak nezdá - vždyt tohle je vlastně nejjednodušší způsob jak hrát kopie...že by se na tohle sony vysralo řešit tuhle ochranu ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nemec30 Odesláno Únor 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2012 ano funguje to... pomocí programu diskBOOT vytvoříš PKG který když spustíš tak povolíš přímí vstup na BD a jakmile program najde EBOOT tak ho spustí.... neni to jako origo hra která se ti načte do XMB, timhle obcházíš ochranu kterou tam SONY má. http://www.ps3hax.net/showthread.php?t=28425 sám jsem testoval pouze vypálenou hru na DVD, BD vypalovačku nemam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Planda
Zdarec, koupil jsem si minulý týden nový PS3, přečetl jsem tady všechny tutoriály, ale stejně mi není jasný, jak na to abych mohl hrát normálně pálený hry.
Můžete mi poradit?
Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.