tomyn00 Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 čau, chci se zeptat jestli se dá stahovaná plná verze hry uložit do dvou PS3, prý to nějak jde ale nevím jak je to se zaplacenim a jak to vlastně udělat, jestli to zaplatí jeden nebo každý půlku a na základě toho to jde stáhnout? Prosím poradtě mi, děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 Většina DLC a her se opravdu dá aktivovat na dvou PS3. Není to ale věc, která by byla podporovaná, takže s placením se musíte dohodnout mezi sebou. Přímo hru kupuje vždy jen jeden člověk. Následně ten, který kupoval sdělí přihlašovací údaje k účtu kde je hra i tomu druhému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomyn00 Odesláno Únor 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 Díky moc, stahuju ze playstation store, mám mu říct jako moje přihlašovací údaje? Promin mám to chvilu tak tomu ještě moc nerozumím a radši se zeptám než něco zasukuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 to ne, musíš si vytvořit vedlejší učet na kterým nehraješ... a pak mu dát od toho ty údaje, ale nesmíš ten učet smazat ani z ps3 jinak ti zmizí obsah který jsi od tama stahoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomyn00 Odesláno Únor 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 Tak mi prosím ještě porad jak ten vedlejší účet vytvořit, díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 stejně jako ten hlavní, jen ho nebudeš používat na hraní.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomyn00 Odesláno Únor 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 a to můžu vytvořit na stejný udaje jak ten první nebo musím jiný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 jiný email.. ale jestli chceš stahovat americký věci, tak zadej americkou adresu :) na storu jsou různý obsahy pro různý země Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomyn00 Odesláno Únor 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 prosímtě ještě mi porad jak vytvořit ten druhý účet, jen kde mám začít, pak už to zvládnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 najed v xmb uplne do leva tam mas Users najet na Create new user pak si to prepnes na novy ucet vytvoreny na konzoli pak pudes na Seznam, Centrum, Gmail tam si vytvoris novy mail pudes zpet na konzoli das sing in v tom nove vytvorenem uctu a nekde pod tim das create account nebo jak je to tam pak na tom uctu si dobijes credit pomoci predplacene karty nebo pomoci platebni karty to zaplatis a jak ti dojdou penize posles udaje na prihlaseni tomu co ti poslal prachy a mate oba hru par rad na konzoli muzes mit max 16 uzivatelu, pokud pres jednoho z uzivatelu si stahujes tu hru je dobre si toho uzivatele pojmenovat stejne jak tu hru aby ses v tom vyznal, kdyz vytvaris mail dej mu jine heslo jak uctu na PSN( muzes narazit na lidi kteri ti budou chtit resetovat heslo na acc) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomyn00 Odesláno Únor 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 diik už to mám hotovy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.