Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

otázka ohledně banu a xlive


oboda7

Otázka

Mám starší verzi xboxu, měl sem ho flashlý, pro jednu hru jsem ho musel updatovat na nejnovější verzi, takže se mi smazal flash, mám samozřejmě uložené pozice z vypalenejch her co jsem předtím hrál. Můžu dostat ban když teď vlezu na xlive? ikdyž mám ofiko nejnovejší update, hraju jen original hry, ale mám tam "stopu" po vypálenejch hrách(savy atd.)? nezaznamenává se někde, že jsem hrál vypalené hry?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Nikdy jsi s ním nebyl na live?

V xboxu se všechno zanamenává, pokud jsi hry kontroloval v abgx a měl vždy nejnovější flash, měl by jsi být bez problémů, jestli ne, problém mít můžeš. Největší chybu bych ale viděl v updatu, při kterém se ti smazal flash. Tehdy si mohl Microsoft zjistit přímo, jestli jsi neměl flashnutý xbox, což může po připojení na live reportovat. To bylo základní pravidlo, před tím updatem si vrátit originální firmware.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

byl jsem s ním dříve na live, ještě tenkrát, když to nebylo tak "horký", měl jsem aktuální flash a šlo mi hrát vypálené hry po xlive, pak jak pořád vycházeli nové ochrany atd. tak už jsem se na xlive nepřipojoval....já právě, že bych zas hrál jen origo hry, ale bojim se právě vstoupit na xlive.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Jediný co se ti může stát je, že dostaneš ban a nebudeš moct chodit na live. Takže jestli tam nebudeš chodit kvůli sobě, nebo kvůli banu, je jedno :) V podstatě za zkoušku nic nedáš. Navíc už dlouho banovací vlna nebyla a kdo ví, jestli bude.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu