kozel97 Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 Hledáte spoluhráče? Napište zde svůj battlelog a můžeme zahrát! ZDE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rychlahuba Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 Rychlahuba, přidej si mě :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Březen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/micalin/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Březen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2012 Můj nick je Rhapsomanijak Nehraju to každý den. Tak 3x-5x do tydne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarad Odesláno Březen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2012 chcipni_lamo litam nejradeji s heli a potr. bych skillera na misto strelce co má skype... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Březen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2012 kdyrja tak si mě přidejte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Březen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2012 kdyrjatak si mě přidejte přidáno :) jinak jmenuju se tam micalin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Březen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2012 http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/TwiCe007/ hrajeme s kámíkem, tak kdyby někdo chtěl zaplnit fleky v družstvu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Březen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2012 Zdar dacani, mám dotaz ... vtyhle růžici ˇˇ ... na PC, stačí najed na určitej příkaz, pustit klávesnici a ten povel vydám? nikde to totiž nic neukáže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Březen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2012 Ano, podzis Q aby ti vyskocila ta ruzice a pak jen mysi najedes na ten povel a pustis Q Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.