Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Potřebuji poradit ohledně flashky místo HDD.

codek

Otázka

Rozhodl jsem se nahradit hluk mechaniky flashkou místo HDD.

Potřebuji se ale ještě něco dozvědět.

Obsahuje "XBOX360 SLIM 4GB" USB 3.0 ? Ne

•Jaká je největší možná rychlost čtení dat z xboxového USB ? (Ptám se jestli není třeba 15Mb/s tak abych zbytečně nekupoval flashku 20Mb/s)

Má někdo na xboxu nainstalovanou hru která je ze dvou DVD ? (Potřeboval bych vědět kolik místa zabírá nainstalování obou disků) např. Rage nebo tak, jen orientačně nemusím vědět jestli mi pojedou všechny 2DVDčkové.

Nenašel jsem hru na 2DVD která by byla větší než 15,5GB, takže je to OK.

•Je potřeba reflash pokud mám LT+ 2.0 ? (někdo vzpomínal že na nejnovější hry je potřeba opatchovat hru...to jen dát update z http://xbuc.com ?)

•Jakou flashku by jste mi doporučili ? (16GB). Já si vybral http://www.alza.cz/verbatim-store-n-go-pinstripe-16gb-d152378.htm#popis ... dobrý poměr cena/výkon a myslím že Verbatim je značka sama o sobě, sice postrádá /vzhled ale to jí vzadu za xboxem nikdo nevytkne. Je rychlost dostačující ? Nebo by jste mi doporučili nějakou lepší ? Nejlepší by bylo do 450,-.

Děkuji všem za rady :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

resis to podle me blbe co sem cet i ten tread ohledne hluku mechaniky za prvy ti na to bude stacit kazda suntska flashka a za druhy kdyz si sectes jeji cenu cenu dvd nehlede reflashe aby se to dalo rozumne pouzivat a nemusel si resit kravoviny aby ti slo to ci ono pozdeji a nemluvim o pohodlnosti uzivani a vyuzitelnosti konzole arcade her dlc balicku atd mel bys sis u nekoho rgh osahat hned bys tech par susni za to rad vysolil a flashku vyhodil oknem i kdyz ta by ti taky na ty dve hry mozna i vic stacila

Odkaz ke komentáři

• 0

chipomil: cenově je to určitě levnější, flash je zbytečný, a kazda suntska flashka to podle me byt nemuze, co se mse docetl tak to nepodporuje všechny, ale o to mě tak nejde, spíš o to abych za tu cenu vybral co nejvyšší rychlost, hraje tam taky roli načítání hry atd.

Odkaz ke komentáři

• 0

Odkaz ke komentáři

• 0

Duha: díky...

Ale vždyť pčece jde o rychlost čtení ne ? Zápis mi nevadí, klidně si počkám, ale např u takového Skyrimu kde načítá průchod každými dveřmi loadscreenem, tak kdyz budu mít flashku se čtením 5Mb/s a 20Mb/s tak tam bude znatelný rozdíl v rychlosti načítání ne ?

Odkaz ke komentáři

• 0

Nepřečetl jsi vše na foru ohledně problémů s vypalováním . Píšeš : " někdo vzpomínal že na nejnovější hry je potřeba opatchovat hru... " Byl jsem to já a jedná se o toto opatchování - odpovídal jsem ti tak proto že máš LT + 2.0 :http://console-forum.net/tema/137761-jak-zkonvertovat-lt-3-0-iso-na-lt-2-0-iso

Dále si nepředstavuj , že když si koupíš flešku 16 GB , tak že budeš mít k disposici 16 GB . Budeš překvapený , kolik ti to po zformátování na FATX jenom ukáže . V tomto případě bych ti raději doporučoval originální 20 GB HDD . Ten sice také nemá 20 GB , ale oproti flešce pořád víc a sehnat se dá také docela levně . Nevím kolik ukáže fleška ( nikdy jsem 16 GB neměl ) , ale teď si vzpomínám že u 20 GB HDD ukazuje jen necelých 14 GB volné kapacity pro instalaci her .

Odkaz ke komentáři

• 0
Duha: díky...

Ale vždyť pčece jde o rychlost čtení ne ? Zápis mi nevadí, klidně si počkám, ale např u takového Skyrimu kde načítá průchod každými dveřmi loadscreenem, tak kdyz budu mít flashku se čtením 5Mb/s a 20Mb/s tak tam bude znatelný rozdíl v rychlosti načítání ne ?

Uvědom si, že xbox primárně čte hry z DVDček a čtení z DVD bude vždycky pomalejší, než čtení z flashky. Pokud nebudeš mít něco jako první vyrobenou flashku na světě, ta by mohla být pomalejší :D Takže se tímhle nezatěžuj.

A mimochodem, jsem Dlaha, ne Duha

Edit: a jak píše toro, část paměti flashky si xbox pro sebe ukousne, mělo by to být 512Mb, ale uvidíš potom sám (http://support.xbox.com/en-US/xbox-360/accessories/usb-flash-drive)

Odkaz ke komentáři

• 0

Dlaha, za to oslovení se omlouvám :-) vím že dlaha, jen jsem to špatně napsal ;-)

Vím že z té flashky je to vždy rychlejší, ale když už si můžu za stejnou cenu vybrat, tak proč nesáhnout po 2x tak rychlejším čtení dat za stejnou cenu ne ? Rozdíl tam bude si myslím.

Odkaz ke komentáři

• 0
Dlaha, za to oslovení se omlouvám :-) vím že dlaha, jen jsem to špatně napsal ;-)

Vím že z té flashky je to vždy rychlejší, ale když už si můžu za stejnou cenu vybrat, tak proč nesáhnout po 2x tak rychlejším čtení dat za stejnou cenu ne ? Rozdíl tam bude si myslím.

Jako na škodu to asi nebude, ale nutný to taky není. Takže můžeš dělat jak chceš :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu