Finchmeister Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 Sháním mod na Dooma 3, např. baterka připevněná na zbrani, kdysi jsem to viděl v gamepage ale mod jsem nikde neviděl.:cry: Hraje to ještě někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Finchmeister Odesláno Březen 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2012 Ahoj mám mod na doom 3 kde můžu použít baterku na zbran ale nevím kam jej mám zkopírovat, pomůže mi to někdo prosím přeložit? Place the pak file into your "base" directory and load up the game. Simple as that! Thanks to Glen Murphy's duct tape mod for a little help. v tom soubor je ---pak005.pk4--- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Březen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2012 Base directory = základní adresář hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Březen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2012 hrejte to bez baterky za zbrany stim je to moc jednoduche bez toho je to aspon zabava a nevis cote ceka kdyz furt prehazujes :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.