seth123 Odesláno Únor 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2012 Měl bych dotaz na us store da se tam platit normálně našima kartama? Na us store jsou stejne jak u nas 2 sloty? Když zaplatim kartou na US store bude mi banka učtovat nejaky extra poplatek? dekuji za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Misi Odesláno Únor 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2012 Sloty jsou všude už jen 2. A myslím si, že když budeš platit tou kartou, tak to zkrátka bude brát nějaký aktuální kurz dollaru na koruny a podle toho ti ty peníze z karty strhne. Nicméně konkrétně s tímhle nemám zkušenosti. Nemyslím si ale, že by tm byl poplatek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 plaCZEbo Odesláno Únor 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2012 Pokud vím tak na US store nejde platit českýma kartama. Musí se totiž při registraci karty na store zadat identifikační údaje majitele (tj. jméno, adresa ...). No a podle toho systém pozná, že nejsi asi obyvatel US regionu... kdyby to šlo, tak by bylo rozdělění US a EU zbytečné... (aspoň myslím teda). Nejlepší je když si koupíš US voucher s kódem a ten pak naťukáš do reedem code no a peníze se ti načtou na US účet. Vouchery US jsou různě k sehnání v online shopech... Jinak banka nestrhává žádné poplatky. Jen to přepočte aktuálním kurzem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Misi Odesláno Únor 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2012 V tom případě se omlouvám za špatnou radu.. Ono na většině digitálních obchodů to není problém, protože ikdyž tam chtějí zadat identifikační údaje majitele, tak je jedno kde bydlíš. Akorát to dělají kvůli shodě jména, adresy atd... Ale zřejmě jsem se tedy spletl, ale za zkoušku nic nedáš ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 seth123 Odesláno Únor 13, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2012 díky za rady :) mne na tom sere jaky tam maji ceny vetsina starsich dobrych titulu tam stoji 20 dolaru u nás 1599 :( nebo mozna pro ne probehl update cen pro 2 sloty nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Misi Odesláno Únor 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2012 Tak už se to tolik nevyplatí jako za doby 5 slotů... A ty už dneska těžko seženeš.. Ale je tu na to téma, tak tam můžeš mrknout :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
seth123
Měl bych dotaz na us store da se tam platit normálně našima kartama?
Na us store jsou stejne jak u nas 2 sloty?
Když zaplatim kartou na US store bude mi banka učtovat nejaky extra poplatek?
dekuji za rady
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.