V!rUs Odesláno Únor 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2012 Zdravím, mám iPhone 4 16gb, iOS 4.3.1 Firmware modemu 04.10.01 Model MC603CS/A - tím pádem Česko-Slovenská distribuce. Do teď jsem mobil používal s t-Mobile kartou a to bez problému. Po přechodu na Vodafone jsem mobil v nastavení obnovil a udělal Jailbreak skrz redsn0w a proběhl úspěšně, nemusel jsem ani žádný unlock skrze iTunes, ale po strčení sim karty kterou jsem odemkl mi to ukazalo pouze 1 čárku a žádny operátor volat ani psat neslo. Když je to CS distribuce tk jsem ultrasn0w nechtel instalovat proto jsem sel na Restore. Na firmware který jsem chtěl mi to nešlo ani v DFU Modu ukazovalo mi to chybu 3194, kterou jsem pomoci "hosts" a "Tiny Umbrella" odstranil", ale pak se mobil dal o stavu kdy tam bylo !!pouze!! iphone-kable-iTunes a na iTunes mi to ukazovalo Příprava obnovy iPhone nebo kontrola u iTunes z toho se to nedostalo. Prosím poraďte co mám udělat chci telefon do Restore (továrního) stavu kdy strčím simku připojím k iTunes a telefon se mi aktivuje..Předem Díky V!rUs :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Únor 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2012 Daj ho do DFU a potom urob restore. Si si ale istý, že je neblokovaný? Pretože CS je aj pre Sk distribúciu, kde T-Mobile SK telefóny blokuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
V!rUs Odesláno Únor 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2012 To jsem dělal, dělá to to stejný. A blokuje to jenom T-Mobile sk nic jinyho, jak zjistim jestli je/neniblokovany na Vodafone? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.