V!rUs Odesláno Únor 12, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 12, 2012 Zdravím, mám iPhone 4 16gb, iOS 4.3.1 Firmware modemu 04.10.01 Model MC603CS/A - tím pádem Česko-Slovenská distribuce. Do teď jsem mobil používal s t-Mobile kartou a to bez problému. Po přechodu na Vodafone jsem mobil v nastavení obnovil a udělal Jailbreak skrz redsn0w a proběhl úspěšně, nemusel jsem ani žádný unlock skrze iTunes, ale po strčení sim karty kterou jsem odemkl mi to ukazalo pouze 1 čárku a žádny operátor volat ani psat neslo. Když je to CS distribuce tk jsem ultrasn0w nechtel instalovat proto jsem sel na Restore. Na firmware který jsem chtěl mi to nešlo ani v DFU Modu ukazovalo mi to chybu 3194, kterou jsem pomoci "hosts" a "Tiny Umbrella" odstranil", ale pak se mobil dal o stavu kdy tam bylo !!pouze!! iphone-kable-iTunes a na iTunes mi to ukazovalo Příprava obnovy iPhone nebo kontrola u iTunes z toho se to nedostalo. Prosím poraďte co mám udělat chci telefon do Restore (továrního) stavu kdy strčím simku připojím k iTunes a telefon se mi aktivuje..Předem Díky V!rUs :cheesygrin: Citovat
Pr3dator Odesláno Únor 12, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 12, 2012 Daj ho do DFU a potom urob restore. Si si ale istý, že je neblokovaný? Pretože CS je aj pre Sk distribúciu, kde T-Mobile SK telefóny blokuje. Citovat
V!rUs Odesláno Únor 12, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Únor 12, 2012 To jsem dělal, dělá to to stejný. A blokuje to jenom T-Mobile sk nic jinyho, jak zjistim jestli je/neniblokovany na Vodafone? Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.