LoCo99 Odesláno Únor 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2012 Nazdar, tahle zkurvena sestava neni schopna rozjet BF3 hratelně na low, disk mam 5400 rpm ale doted nebyl v žádný hře problem, antivir nepoužívám, procesy sem všechny ostatní vypnul, a ta zapíčená hra se sekne za vteřinu asi dvakrat přitom mam 70 fps. řEKNE mi někdo čim to je ? nebo mě prosim odkažte na nějaký forum kde mi nepřijde radit kuba včera sem hral BF3 a v pohodě. Ovladače mam aktuální, zkusil sem i nataktovat trochu kartu, nic nepomáhá. Se zásekama se zasekává i trochu zvuk kterej už je v BF3 domrdanej sám o sobě že mi hraje budto jen vysílačka nebo jen výbuchy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rychlahuba Odesláno Únor 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2012 Ahoj, dělalo mi to taky, potom jsem po každém spuštění nastavil ve správci úloh> nastavit spřažení a odškrtl jsem procesor 1 ( mám 2 jádra nevím jak to tam je u 4 jádra ) prostě jsem tam měl zaškrtlý jen jeden procesor a hra fungovala jak má... snad pomůže. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Únor 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2012 oficiální fóra si navštívil? Tam toho je poměrně dost ;) a mezi kubo-radami by mohlo bejt i něco účinného :) EN http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/ CZ http://battlelog.battlefield.com/bf3/cz/forum/ osobně pařím np, ale kámoš si to teď pořídil .. sestava naprosto ok, hra mu běží i na ultra a po 2min drop do systému, zkoušeli sme desítky věcí , 6hodin sraní a nic .. jediné kladné na tom že si koupil nefunkční originálku je to, že si na to samé stěžují stovky hráčů :) :X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Únor 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2012 Máš origo windowsy? Pokud nemáš origo tak stačí odinstalovat nějakej update, a nějakej zase nainstalovat a aktivovat znovu WIN a už to frčí ;). Měl sem ten samej problém i když mam origo WIN. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Únor 13, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2012 oficiální fora mam projetý tam i zpět, tam sem byl poslední dobou furt když sem řešil černou obrazovku.. spražení mam zaškrtnuto na všechny políčka - všechny procesory , procesor 0,1,2,3, prostě mam záseky ikdyž mam 70 fps, minimum 30. edit : mam podezření na přehřejvání cpu, vyčistim chladič, myslíte že je možný že to způsobuje tohle ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Únor 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2012 je to možný, jakou má teplotu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Únor 13, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2012 hned co sem vypnul BF (hral sem asi 10 minut) tak 65 včera jsem by the way defragmentoval disk přes defraggler (jelo to asi 2 hodiny) protože už mě to sralo a dával sem vinu tomu disku tak sem myslel že to pomůže nejhorší na tom je že sem utratil "zbytečně" 7000 za grafiku když tu hru hraju stejně jako se starou hd4850 ještě sem prohledaval to BF3 forum ale tam je samozřejmě všechno bud francouzsky nebo to tam neni, a napsat přímo nějakýmu support teamu se nedá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Únor 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2012 odinstaloval si pořádně starý GK a ztáhnul nový ze stránek www.AMD.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rychlahuba Odesláno Únor 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2012 spražení mam zaškrtnuto na všechny políčka - všechny procesory , procesor 0,1,2,3, A zkoušel jsi nějaké odškrtnout? protože mě to dělalo to samé a todle mi fakt pomohlo, jinak nevím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Únor 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2012 někde sem našel toto: Padání v mém případě vyřešilo odinstalování podpůrných prográmků ke graf.katě Gamer OSD a Smart Doctor.Vyřešilo to i padání v NfS The Run. Spousta dalších tipů na problémy se hrou jsou na http://sonsofvalour.forumotion.co.nz/t687-battlefield-3-tweaks-and-fixes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Únor 13, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2012 zkusim přez driver sweeper vymazat kompletně ovladače, restart, stáhnu ovladače z AMD.com, restart a pak to zkusim, vyzkoušim přeházet spražení a pak dám vědět ,zatim díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Únor 13, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2012 no tak nepomohlo, nějaký další rady ? projel sem ty rady kdyr, ale nepomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Únor 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2012 někde sem našel toto:Padání v mém případě vyřešilo odinstalování podpůrných prográmků ke graf.katě Gamer OSD a Smart Doctor.Vyřešilo to i padání v NfS The Run. Spousta dalších tipů na problémy se hrou jsou na http://sonsofvalour.forumotion.co.nz/t687-battlefield-3-tweaks-and-fixes GamerOSD mi zpusoboval nemoznost spustit battlefield bad copmany 2 (po najeti loga, hned do windows)... musel jsem ho vypnout pak to slo... a Smart doctor mi dokonce casem zpusoboval BSOD - takze sel z masiny pryc (jakmile byl zaply, i kdyz jsem na takty vubec nesahal, tak pod W7 to pri vypinani schazoval..) ja osobne doporucuji min. vyzkouset disk s 7200 otackami a vyssi cache + nejlip i "novem" systemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozel97 Odesláno Únor 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2012 Není to na AMD nějak moc? Já mám při hraní BF3 na ultra při full HD kolem 40-50 a to mám Intel! (který má větší teploty než AMD) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Únor 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2012 Je to komp od kompu, mě to jde bez problému na vysoký ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Únor 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2012 nainstaloval jsem directX a ani to nepomohlo, nehledě na to že to teda moc dobře ted testovat nemůžu když po dnešnim patchi všechny kickuje PB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Únor 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2012 To neřikej ani ze srandy :D koupil sem si dneska v práci dlc za 170 a chtěl sem se po práci upařit :D ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Únor 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2012 můžeš si to přečíst všude :D PB kick na 0 minut :D jinak mě tak napadlo, když by to bylo diskem, tak proč se to děje ikdyž stojim na místě ? a spousta her se mi načítá rychlejc než ostatnim (zrovna na BF3 jsem skoro vždycky mezi prvníma na nový mapě, a pochybuju že se mi vždycky podaří dostat mezi lidi s fragmentovanejma 5400rpm diskama) ted sem hrál SP, a tam se mi to začlo sekat ještě víc snad, to neni plynulý to je hotovej dubstep po chvilce se vysral i zvuk pravděpodobně asi zkusim ten reinstal ikdyž se mi do toho už zase vůbec nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Únor 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2012 ještě jeden nápad, odeber ovladače od zvukovky (v případě integrovaný zvukovky) pokud máš externí zvukovku tak jí odinstaluj ovladače a vyndej jí a zkus to an interní zvukovce (ale odeber ovladače i od ní) Pokud nic nepomůže vidím to na reinstal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rychlahuba Odesláno Únor 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2012 A zkus taky nastavit nižší kvalitu zvuku (ovládací panely, zvuk) prý to také může pomoct :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Únor 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2012 no já ted jedu přes Soundblaster zvukovku protože mi včera shodou okolností přestal fungovat na interní zvukovce levej kanál... a ten zvuk je mi trochu volnější, protože ten pak nějak naskočí, mě sere to trhání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxterorxx Odesláno Únor 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2012 vím přesně co s tím máš koupil jsis grafiku za 7000kč a processor maš slaby jak čaj bud jsi ho nataktuj minimalně na 3,0Ghz nebo jsi kup Phenom x4 955 a ten už jde na 4Ghz.Prostě ti CPU nestíha krmit grafiku no jo to je tim když někdo kupuju něco čemu vubec nerozumí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Únor 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2012 tak to by mi to snad šlo kdybych podtaktoval kartu normálně ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxterorxx Odesláno Únor 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2012 Ja jsem měl stejny problem a tež jsem skoušel podtaktovat kartu a nic jse nědělo ale mužeš to skusit ja jsem měl tu čest hrat na kartě HD 6950 2GB oc + i5 2500K 4,5Ghz a hra jela ve 1920x1080 na ultra a pod 35fps jsem se nedostal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Únor 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2012 no jenom že ten procesor je továrně už na 3,0 gHz, myslíš že kdybych koupil pořádnej chladič že bude jezdit na 4,0 ghz vpohodě ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.