Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

NTB výkon

jamail

Otázka

Zdravím, potřebuju něco provést s notebookem. Koupil jsem si notebook se slabším procesorem stím , že to můžu kdykoliv vyměnit ale hodně lidí to nedoporučuje. Jak můžu jinak zvýšit výkon ? zkoušel jsem programy ale to je úplně na nic. Kdyby už jsem to měl nechat v servisu vyměnit tak bude to o poznání rychlejší když vyměním Pentium 2.0ghz za i5 520M 2.4 ? díky za radu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Ahoj, silně pochybuju, že ti někdo vymění CPUčko v NTB. Rozhodně nebudeš mít stejnou patici pro Pentium a pro i5, takže by se musela vyměnit i základní deska, ale jelikož se všechno ladí na míru NTB, tak s výměnou určitě nepočítej :D

Odkaz ke komentáři

• 0
Ahoj, silně pochybuju, že ti někdo vymění CPUčko v NTB. Rozhodně nebudeš mít stejnou patici pro Pentium a pro i5, takže by se musela vyměnit i základní deska, ale jelikož se všechno ladí na míru NTB, tak s výměnou určitě nepočítej :D

za predpokladu ze by to byla sandy bridge... a bylo by to Bckove pentium.. tak by to teoreticky jit mohlo..

otazka je jestli se to vyplati ;)

Odkaz ke komentáři

• 0

Já si představoval nějaké starší Pentium.. Pokud by patice seděli, tak by v tom takový problém nebyl. Otázkou je, jak psal sucháč, kolik by si za to v takovém autorizovaném servisu řekli, nevím jestli by třeba odkoupili staré jádro za nějaký ten peníz, pak by se dalo něco ušetřit. Cenově by tě to mohlo vyjít na něco málo přes 5 tis., ale to je jenom odhad, takový autorizovaný servis si bere za práci klidně i 500~800 kč na hodinu a když ti pak budou říkat co všechno museli odmontovat a udělat, aby to dalo aspoň na 4 hodiny.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu