ccinkyda Odesláno Únor 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2012 Ahoj, nevíte někdo jak by se dal rozběhat volant Logitech Momo Racing Wheel na XBOX360? žádný návod ani video jsem nikde nenašel, koukal jsem že fungují třeba G25 nebo G27 a ty jsou od Logitechu taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Únor 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2012 Nějak nechápu, že se na to vůbec ptáš. Už několikrát se zde řešilo, že pokud volant, nebo jiné zařízení výslovně nemá uvedeno že podporuje X360 tak to na něm nerozběhneš ani když budeš moc chtít. Xbox má v sobě pouze jeden ovladač pro originální volant. Na to aby fungoval neoriginální volant, musí mít firma, která ho vyrobí licenci pro použití stejné technologie a to není zadarmo. Volanty pro XBOX se určitě neprodávají tak hojně jako pro PC, proto je skoro nikdo nevyrábí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Únor 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 Nějak nechápu, že se na to vůbec ptáš. Už několikrát se zde řešilo, že pokud volant, nebo jiné zařízení výslovně nemá uvedeno že podporuje X360 tak to na něm nerozběhneš ani když budeš moc chtít. Xbox má v sobě pouze jeden ovladač pro originální volant. Na to aby fungoval neoriginální volant, musí mít firma, která ho vyrobí licenci pro použití stejné technologie a to není zadarmo. Volanty pro XBOX se určitě neprodávají tak hojně jako pro PC, proto je skoro nikdo nevyrábí. omlouvam se že jsem se dovolil zeptat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Únor 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2012 Nech si ten sarkasmus a dřív hledej než položíš otázku, navíc jsem ti vysvětlení napsal. A neber to zle, já to taky nemyslím špatně, nebo provokativně ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.voltr Odesláno Květen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2012 Volant se zapojit dá přes ten F1 converter, osobně jsem to zatím nezkoušel. Už si nepamatuju to forum ale někdo přes to měl zapojenou G27 a pochvaloval si to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Květen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2012 Akorát pak s G27 nejede spojka a H shifter ale prý na tom výrobci pracují (mají to na svých stránkách). U moma by mělo fungovat vše ale jestli si dobře pamatuju, tak sem ho tam někdy zkoušel zapojit a něco někdy šlo al už je to tak 3 roky nazpátek a vůbec nevím co to bylo za hru. Zkus jen prohledat google. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.voltr Odesláno Květen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2012 už snad je novej firmware, na stránkách je ke stažení je nevím co vše opravuje. ps: ty spojky je škoda :-( sám bych o tom rád získal víc informací ( na fanatec fakt nemám) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.