medion95 Odesláno Únor 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2012 Čus, už delší dobu jsem si všiml, že mi najk blbne mechanika(např. někdy se hra nenačetla napoprví, musel jsem ji vytáhnout a znovu vložit, potom to normálně šlo), ale dneska jsem si chtěl zahrát GTA IV a zjistil jsem že se mi nic nenahrálo vyzkoušel jsem dalších asi 10 her a z nich se spustilo 2 hry.:cry: Skusil jsem i Blu-ray film a podle očekávání taky nic. Tak přišlo na řadu DVD což se normálně nahrálo a přehrálo. Takže docela tápu co by to mohlo bejt. Jest-li má cenu to opravit nebo si už koupit novou PS3(PS3 je 2 roky stará je to jedna z prvních ze serie slim)?. Budu vděčnej za všechny nápady a tipy co s tím je. Díky:thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucoLoss Odesláno Únor 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2012 Co přesně udělá? Zamručí párkrát, jako kdyby ho chtěla vyplivnout ven, ale nechá ho tam a nenačte? Mě tohle udělala PS3 před rokem, měl jsem jí na stojáka, začalo to při hraní GTA IV ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medion95 Odesláno Únor 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2012 Přesně jak říkáš, to samí dělá!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucoLoss Odesláno Únor 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2012 Psal jsem tenkrát na podporu, tam mi řekli, že to je na záruku. Každopádně jsem to nechal ležet, položil jsem jí, podložil aby měla pořádný dejchání a všechno v pohodě. Odeznělo to prakticky samo. Zkus nějakou jinou hru než GTA, jestli máš třeba LBP nebo Mirror's Edge, prostě něco nenáročnýho, staršího ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medion95 Odesláno Únor 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2012 Jak jsem už psal nahoře vyzkoušel jsem asi 10 her a 2 z nich to přečetlo. A záruka mi vypršela na konci listopadu 2011. :) Já jí mam na ležato, má kolem sebe spousta místa, ale je pravda že jsem jí neměl ničím podloženou a ze spoda docela hřala, paradoxem je že jsem jí v pátek podložil aby tak nehřala a dneska mi skoro nic nenačetla :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucoLoss Odesláno Únor 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2012 Já vim, taky mi to nečetlo jiný, až po tom co jsem nechal konzoli odpočinout. Ale zkus natvrdo vypojit ze sítě a při zapnutí podržet tlačítko, aby pípla podruhý, třeba se chytí ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medion95 Odesláno Únor 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2012 OK hned to skusím díky za tipy:thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Únor 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2012 pokud to nacita cd-dvd uplne v pohode vypada to na rozestelovany laser. Dej vedet treba userovi "Linuxik" myslim ze by ti mohl pomoci ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denisa31 Odesláno Březen 25, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2018 Zdravím,mám dotaz včera jsme vložily hru do mechaniky vše šlo jak má.Pak si konzoli odvezl kupující aniž by vyndal hru z mechaniky.A pak mě začal bombardovat,že jim PS3 nenacte hru pouze logo.Ale když tam vloží normálně film na DVD tak to jde.Muzete my poradit co stím díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Březen 25, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2018 Zkusit kompletni restore systemu...pokud ne tak viz příspěvek nad tvym...mozna prevozem rozhozena cocka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.