Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Čus,

už delší dobu jsem si všiml, že mi najk blbne mechanika(např. někdy se hra nenačetla napoprví, musel jsem ji vytáhnout a znovu vložit, potom to normálně šlo), ale dneska jsem si chtěl zahrát GTA IV a zjistil jsem že se mi nic nenahrálo vyzkoušel jsem dalších asi 10 her a z nich se spustilo 2 hry.:cry: Skusil jsem i Blu-ray film a podle očekávání taky nic. Tak přišlo na řadu DVD což se normálně nahrálo a přehrálo. Takže docela tápu co by to mohlo bejt. Jest-li má cenu to opravit nebo si už koupit novou PS3(PS3 je 2 roky stará je to jedna z prvních ze serie slim)?. Budu vděčnej za všechny nápady a tipy co s tím je.

Díky:thumbup:

Odesláno

Psal jsem tenkrát na podporu, tam mi řekli, že to je na záruku. Každopádně jsem to nechal ležet, položil jsem jí, podložil aby měla pořádný dejchání a všechno v pohodě. Odeznělo to prakticky samo. Zkus nějakou jinou hru než GTA, jestli máš třeba LBP nebo Mirror's Edge, prostě něco nenáročnýho, staršího ;)

Odesláno

Jak jsem už psal nahoře vyzkoušel jsem asi 10 her a 2 z nich to přečetlo. A záruka mi vypršela na konci listopadu 2011. :) Já jí mam na ležato, má kolem sebe spousta místa, ale je pravda že jsem jí neměl ničím podloženou a ze spoda docela hřala, paradoxem je že jsem jí v pátek podložil aby tak nehřala a dneska mi skoro nic nenačetla :(

• 6 years later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu