aAlofok Odesláno Únor 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2012 Mám psp 3004 s 16gb kartou scandisk s fleshem 6.20 PRO-10 Fix nevím čím to je ale když hraju třeba tekena 6 tak se mi po chvile sekne hra, hru musím vypnout a vytáhnout paměťovku protože se mě neukáže.Nevím čím to je ale nedělaloto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Únor 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2012 To dělá jen u toho Tekkena nebo i při jiných činnostech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aAlofok Odesláno Únor 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2012 i při jiných ale to sem tam měl jiančí flesh 5.03 chicken nebo jak se to jemenovalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Únor 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2012 To bude spíš ňáká HW závada. Možná bude špatnej dotyk mezi paměťovku a PSPčkem a proto to má výpadky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aAlofok Odesláno Únor 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 Asi jak říkáš koupil jsem si novou paměťovku a už to nedělá přitom se tak nevytahuje. Nechápu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
aAlofok
Mám psp 3004 s 16gb kartou scandisk s fleshem 6.20 PRO-10 Fix nevím čím to je ale když hraju třeba tekena 6 tak se mi po chvile sekne hra, hru musím vypnout a vytáhnout paměťovku protože se mě neukáže.Nevím čím to je ale nedělaloto.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.