DropTheBomb Odesláno Únor 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2012 Dobrý den,potřebují poradit co vše vypnout ve WIN,aby se mi zrychlilo a měl bych menší Ping v GTA SA-MP.Nevím co vše vypnout hodily by se mi obrázky,tutoriály tak kdyby jste měli obrázky atd co vše vypnout prosím hodte tady. Zatím mám jen správce úloh a nevím co mám vypnout tu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Únor 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2012 ping ti ovlivnujou jen programy co využívaj internet, takže vypni skype, icq , prohlížeč asi i, a hlavně záleží na serveru.. myslim že u GTA SAMP se dá někde nastavit i nějaký chujoviny co ten ping ovlivnujou , orientačně bych si změřil na netu ping někde jako je speedtest.net Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DropTheBomb Odesláno Únor 13, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2012 Jaký je nejkvalitnější,nejrychlejší poskytovatel internetového připojení za 500 Kč měsíčně? + kdybych byl s bráchou na 1 sití 1 wifi+modem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozel97 Odesláno Únor 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2012 Já mám ten základní od UPC a hraju BF3 úplně v pohodě s bráchou na wifi. (nesmí stahovat, to je jasné) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Únor 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2012 UPC 25 mbit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DropTheBomb Odesláno Únor 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2012 Ten 25 to je za 399,-KČ za 12 měsíců 600-,KČ měsíčně,ale podle mě ta rychlost ,hlavně upload není dobrý,koukal jsem na podobnou cenu jiného poskytovatele a měl lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r.cony Odesláno Únor 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2012 za ty penize hodne luxusni si myslim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Únor 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2012 tak když to víš líp tak proč se ptáš ? jinak bych rád viděl kde to maj jinde lepší, a pokud se chystáš často uploadovat něco, tak to neni připojení pro tebe to máš pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.