tuananhcz Odesláno Říjen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2007 Mam tokovy problem.Neznate nejaky program se kterym se daji vypalit Iso/cso hry? (hledal jsem na internetu ale nic jsem nenasel.) Predem Dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 defuckto69 Odesláno Říjen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2007 Mam tokovy problem.Neznate nejaky program se kterym se daji vypalit Iso/cso hry?(hledal jsem na internetu ale nic jsem nenasel.) Predem Dekuji o zadnym spesl na isa nevim, normalne pres nero to vypal jako data... ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mistr všech termixů! Odesláno Říjen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2007 doufam ze nymyslis vypalovat na UMD... :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 petrla Odesláno Říjen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2007 .iso/.cso jsou nomální data....můžeš vypálit jako data bez komprimace Pokud chceš učestřit nějaký to dvd tak to zabal do raru (každou hru zvlášt)-tím zmenšíš velikost až o polovinu (někdy i víc někdy mín) a vypal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Říjen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2007 pres nero,...jako data... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tuananhcz Odesláno Leden 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2008 jsem to zkousel vypalovat pres ten NERO ale porad mi tam psalo ze tam ne nejaka chyba..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Leden 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2008 jsem to zkousel vypalovat pres ten NERO ale porad mi tam psalo ze tam ne nejaka chyba..... pockej...ujasnime si to...co kam chces palit?... jinak nespravna sekce pokud nechces samozrejme palit umdcka:roll:...jinak se to pali jako obraz na to cd... jinak pokud je chces dat normalne na dvd tak to tam nahazej tak jako hudbu videa atd... a co to pise za chybu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rtmz Odesláno Leden 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2008 Pokud myslíš na UMD tak to nelze.Jinak pokud to chceš vypalovat na CD nebo DVD tak např. přes Clonde CD/Clonde DVD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dejv Odesláno Leden 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2008 Stahni si náký nový NERO a neni problém. To zaručuju .... 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
tuananhcz
Mam tokovy problem.Neznate nejaky program se kterym se daji vypalit Iso/cso hry?
(hledal jsem na internetu ale nic jsem nenasel.)
Predem Dekuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts