David007 Odesláno Únor 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2012 Ahojte lidi, mam takovy problem ze kdyz chci spustit na RGH konzoli hru Kinect Sports Season 2 tak nabehne logo pak se konzola sekne a uplne se vypne. Mam nainstalovano uz nekolik her a vsechny v pohode bezi. Uz jsem ji zkousel i vymazat a znova nainstalovat a porad stejny problem, pritom nedavno jsem ji normalne hral. Nevi nekdo co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triss Odesláno Únor 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2012 Ahoj. To je celkem zajímavý, mě se u RGH nestalo, že bych měl s jedinou hrou problém.(Uz jsem ji zkousel i vymazat a znova nainstalovat a porad stejny problem)Nepíšeš, zda-li stejnou nebo jinou verzi, protože pokud tu stejnou, tak bych asi zkusil jinou, bohužel :o) Ještě bych to možná zkusil spustit s jiným profilem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.