Motlais Odesláno Únor 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2012 Ahoj,mám dotaz jak mám updatovat firmware u FAT konzole,zkoušel jsem držet tlačítko SELECT a zapnout XBOX ale nic se nedělo,prosím poradte,spustím jen staré hry XDG2 a nové XDG3 ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mrcoudy Odesláno Únor 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2012 Ahoj, máš stažený nejaktuálnější firmware v1.2 beta3 ? Pokud ne tak ho stáhni zde http://www.wasabi360.com/download.html , smaž ten původní a tímto ho nahraď. Mám taky wasabi a hry s XDG3 mi bere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jamall205 Odesláno Únor 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2012 zdravim da se nejak behem hry menit disk napr ve forze nebo rage Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Motlais
Ahoj,mám dotaz jak mám updatovat firmware u FAT konzole,zkoušel jsem držet tlačítko SELECT a zapnout XBOX ale nic se nedělo,prosím poradte,spustím jen staré hry XDG2 a nové XDG3 ne.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.