vrct Odesláno Únor 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2012 Ahoj hledám hráče, kteří by hráli EASHL za své pro aby se mohl udělat tým a hrát. Buď pište sem nebo na GT, který mám v podpisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Únor 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2012 ja hraju za golmana a rad bych se pripojil k tymu ! :) muj gt je kuba741 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrct Odesláno Únor 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 Jo .. napsal si GT ale od tý doby si ještě nebyl online nebo si nepřišel .. si mě přidej přidal jsem si tě :) .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 no nebyl dneska budu tak nak celej den online tak jeste nekoho sehnat a muzeme jit na to :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.