Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PS3 media server nevidí PS3

xxlin

Otázka

Ahoj lidi, předně se omlouvám, že otravuju pro vás asi trivialitami, ale manža si pořídil nový PS3 a využívá ho jen na hraní. Když už ho ale máme, tak bych ho chtěla využít víc i na filmy, music, fotky... Každopádně jsem ženská, lama a navíc ještě ne žádný technik, takže samozřejmě mám hned první problém:

1. nainstalovala jsem si PS3 media server - ten ale neumí nalézt PS3 (stále se zobrazuje červený křížek), ovšem v PS3 se mi můj PC zobrazuje (vidím oba disky C i I - mam tak rozdeleny PC). Co s tim? Mám Windows 7(64bit), spojeno PS3 kabelem, můj PC wifinou

2. titulky u filmů samozřejmě nerozeznají češtinu (tím, že s mi nezobrazuje PS3 v media serveru, tak to nemůžu upravit na evropské kódování) - dá se to nějak nastavit přímo v PS3, aby se české titulky zobrazovaly správně?

MOC DĚKUJI PŘEDEM ZA VŠECHNY REAKCE!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Tak uz se mi to podarilo rozjet! Vse funguje jak ma, vcetne zobrazeni titulku!

Kazdopadne chyba asi na me strane, jelikoz jsem mela PS3 media server otevreny v PC nekolikrat (nevsimla jsem si toho, az kdyz jsem odpojovala flashku), takze to byl asi ten problem... vse jsem pozavirala a u posledniho okynka to bylo spojene... :-) no proste zenska a technika, vzdyt to rikam porad :-D ale porad jsem na tom lip nez manzel :-D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu