Anubis1 Odesláno Únor 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2012 Tak uz je k mani verze RF WAVE VERSION: XGD3 LANGUAGES: English, French, German, Spanish, Italian & Japanese Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leon kennedy Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 Jo už to smažím :psp: docela dobré to je :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 Dneska jsem zrovna zkoušel demo a ti plecháči se prostě nádherně rozstřelujou. Hlavně jsem nadšenej tím, jak se za člověkem plazí, když nemají nohy. Skvělej realistickej feeling ze střelby :) Taky asi zkusím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 ja ti nevim me to neba prijde mi ze nekomu se libi gears a chtel udelat podobnou hru v jinym havu prostredi a nepodarilo se ovladani aspon nemlich stejny krom prehozenejch x a b jedine ty plazici se plechaci a kdyz se k tobe doplazi drzi te za haksnu :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Únor 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2012 Je to dobrý hrál jsem demo a ten boss v stage 1 byl na Hard docela tuhej i když jeho kvéry byli neučíne a on s nimi neuměl zacházet :D ale udolat ho byla otazka 20min ... Plechači se krásně odstřelují když z nich odpadávají kousky pancíře .. zbraně jsou taky poměrně povedené nejvíc se mi líbil ten těžkej kulomet ve stage v demu .. možnost dávat jednoduché příkazi ... Plná bude pecka těším se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danuj94 Odesláno Srpen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2012 já mam problém ve hrě vždy kdyz zmačkánu q tak postava vystřelí nabije atak dokola nemůžu se toho zbavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.