5plint3r Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 Zdravím, při zapnutí PSP se rozsvítí pouze zelená dioda a jinak se nic neděje. Podle všeho co jsem četl tuším, že jde o brick. Jedná se o PSP-2003 Date Code B8 se základní deskou TA-088 (verzi nevím:) Potřebuji jen vědět zda jde udělat unbrick a jakým způsobem ho provést. Díky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 Jo, vypadá to na brick. Potřebuješ Pandora baterku a Magic Memory Stick (MMS). Jak na vytvoření MMS je jednoduše napsáno třeba tady: http://console-forum.net/tema/123710-psp-fat-unbrick-s-pandora-battery?p=1107992&viewfull=1#post1107992 A Pandoru buď přímo zakoupíš (třeba přes net) a nebo jí HW způsobem vytvoříš z originální baterky rozebráním a přerušením jednoho spoje, viz: http://gallery.techarena.in/data/500/SlimPandoraBattery.jpg (Pokud teda Pandoru uděláš z origo baterky, tak už ti pořád bude fungovat jen jako Pandora (aby šla zase normálně, musel bys ten spoj zcínovat). Je možnost jí i dočasně předělat SW způsobem a pak zase bez problému vrátit na normální, ale k tomu je třeba funkční Fatko nebo Slimko s deskou 085v1 - což asi nemáš.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 5plint3r Odesláno Únor 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 mno, tak jsem si teda vytvořil MMS podle návodu. Pandoru jsem si koupil. Dal jsem kartu do PSP, držel "L" vložil Pandoru a hle!..........nic. :D Zkoušel jsem to snad 100x, ale vždycky se jen rozsvítila kontrolka a jinak nic. Tak mám pocit, že asi půjde na náhradní díly :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 Zmačkl si v tom programu i to "Inject IPL Only"? Bez toho to nenaběhne. Případně tu IPL zkus nahrát ještě přes Rains IPL MS Tool: http://console-forum.net/tema/123710-psp-fat-unbrick-s-pandora-battery?p=1108014&viewfull=1#post1108014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 5plint3r Odesláno Únor 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 jj, zkoušel jsem obě varianty. IPL se na MS úspěšně zapsalo a všechno proběhlo v pořádku, no výsledek žádný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 Pokud teda děláš vše správně a PSPčko i tak nenabíhá, tak to brick nakonec asi nebude. Nevím jestli to bude i tvůj případ, ale už jsem něco podobnýho taky měl - při zapnutí svítila jen zelená dioda, unbrick nešel a nakonec se zjistilo, že byl odtrženej GPU čip (grafika) od základovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 5plint3r Odesláno Únor 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 Tak jsem celé PSPčko rozebral, vyčistil základovku a zkontroloval. Všechno se zdá být v pořádku. Nikde žádný vadný kontakt či odtržený čip. Vše na svém místě. Dal jsem ho zase do kupy, ale problém to nevyřešilo. Ještě jsem přemýšlel jestli třeba není vadný displej.... Dá se to nějakým způsobem zjistit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
5plint3r
Zdravím,
při zapnutí PSP se rozsvítí pouze zelená dioda a jinak se nic neděje. Podle všeho co jsem četl tuším, že jde o brick.
Jedná se o PSP-2003 Date Code B8 se základní deskou TA-088 (verzi nevím:)
Potřebuji jen vědět zda jde udělat unbrick a jakým způsobem ho provést.
Díky za pomoc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.