Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

unbrick PSP-2003

5plint3r

Otázka

Zdravím,

při zapnutí PSP se rozsvítí pouze zelená dioda a jinak se nic neděje. Podle všeho co jsem četl tuším, že jde o brick.

Jedná se o PSP-2003 Date Code B8 se základní deskou TA-088 (verzi nevím:)

Potřebuji jen vědět zda jde udělat unbrick a jakým způsobem ho provést.

Díky za pomoc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Jo, vypadá to na brick. Potřebuješ Pandora baterku a Magic Memory Stick (MMS).

Jak na vytvoření MMS je jednoduše napsáno třeba tady: http://console-forum.net/tema/123710-psp-fat-unbrick-s-pandora-battery?p=1107992&viewfull=1#post1107992

A Pandoru buď přímo zakoupíš (třeba přes net) a nebo jí HW způsobem vytvoříš z originální baterky rozebráním a přerušením jednoho spoje, viz: http://gallery.techarena.in/data/500/SlimPandoraBattery.jpg

(Pokud teda Pandoru uděláš z origo baterky, tak už ti pořád bude fungovat jen jako Pandora (aby šla zase normálně, musel bys ten spoj zcínovat).

Je možnost jí i dočasně předělat SW způsobem a pak zase bez problému vrátit na normální, ale k tomu je třeba funkční Fatko nebo Slimko s deskou 085v1 - což asi nemáš.)

Odkaz ke komentáři

• 0

mno, tak jsem si teda vytvořil MMS podle návodu. Pandoru jsem si koupil. Dal jsem kartu do PSP, držel "L" vložil Pandoru a hle!..........nic. :D

Zkoušel jsem to snad 100x, ale vždycky se jen rozsvítila kontrolka a jinak nic. Tak mám pocit, že asi půjde na náhradní díly :(

Odkaz ke komentáři

• 0

Pokud teda děláš vše správně a PSPčko i tak nenabíhá, tak to brick nakonec asi nebude. Nevím jestli to bude i tvůj případ, ale už jsem něco podobnýho taky měl - při zapnutí svítila jen zelená dioda, unbrick nešel a nakonec se zjistilo, že byl odtrženej GPU čip (grafika) od základovky.

Odkaz ke komentáři

• 0

Tak jsem celé PSPčko rozebral, vyčistil základovku a zkontroloval. Všechno se zdá být v pořádku. Nikde žádný vadný kontakt či odtržený čip. Vše na svém místě. Dal jsem ho zase do kupy, ale problém to nevyřešilo. Ještě jsem přemýšlel jestli třeba není vadný displej.... Dá se to nějakým způsobem zjistit?

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu