kinect Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 Jak poznám o jakou hru jde ? U hry která má 7,8 GB se píše také že je XGD3, ale velikost odovídá XGD2 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 Projeď to v abgx, ten ti to napíše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stateopera Odesláno Duben 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2012 a ako zabezpecim to aby mi isli hry XGD3 mam hru kinectimals a pise ze disk is incorrected ale nacita mi ju v poho len ked ju spustim tak nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exter999 Odesláno Duben 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2012 Tak to mas asi spatne vysmazeny... Jinak pokud nemas vypalovacku ihas. Tak to nikdy nevypalis na 100% a nepujde ti instalace na Hdd Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeFF Odesláno Duben 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2012 Mám obdobný problém s hrou KINECTIMALS!!! Hra se v pohodě načte i se nainstaluje do HDD, jen prostě nejde spustit,píše, že disk je nečitelný!!!Poradí někdo, co to může být?? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin1214 Odesláno Květen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2012 chtel bych se zeptat ide to nejak jinak aby se mi to vypalilo na 100 procent i kdyz to neni ihas ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exter999 Odesláno Květen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2012 Obcas se to nekomu podari, ale je to bohuzel mizive procento.:( Pokud chces hrat na live, tak je ihas nutnosti. Pokud na Live nehrajes, tak doporucuji nechat udelat RGH Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.