DeSmond Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 O novem prirustku a zaverecnem dilu trilogie Assassins Cred se toho sice jeste moc nevi, dnes bylo ovsem oficialne potvrzeno datum vydani a proto si vsichni fanousci zakrouzkujte v kalendari datum 30.10.2012 Pozdej doplnim info, ktereho se dockame pravdepodobne v breznu, zatim muzete spekulovat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukiiiiiiin Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 paráda by byla hrát za eziova syna:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 Já bych byl hrozně rád za dobu francouzské revoluce.. Tam by se určitě zápletek dalo najít hodně ;) Nebo se mi líbí i období průmyslové revoluce v Británii, ale to už by se zase do AC nemuselo tolik hodit. Co vam by se libilo? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dacik Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 paráda by byla hrát za eziova syna:) Pokud se nepletu, tak Ezio měl 2 dcery. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 Já bych byl hrozně rád za dobu francouzské revoluce.. Tam by se určitě zápletek dalo najít hodně ;) Nebo se mi líbí i období průmyslové revoluce v Británii, ale to už by se zase do AC nemuselo tolik hodit. Co vam by se libilo? ;) Naprosto souhlasim i me se nejvic zamlouva obdobi VFR, to byla vlastne uplne prvni vec co me v souvislosti s AC 3 napadla a drzim se ji uz od AC2..... Ovsem posledni dobou mnoho veci nasvedcuje na obdobi boje za americkou nezavislost...... uprimne, dokud to neuslysim od vyvojaru, nicemu verit nebudu a budu jen tise doufat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 Něco málo si můžete přečíst zde nebo zde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 29, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2012 Tak ze by konecne zitra? :) http://www.zing.cz/novinky/10291/odhali-se-nam-zitra-assassins-creed-3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 1, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 Tak se nakonec asi preci jen dockame americke revoluce.... Nebo jde o velmi zdarily fake :) Oficialne to jeste potvrzeno neni, ale behem dneska uz by melo byt :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Březen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 jestli je to pravda jsem spokojenej, já pořád říkal že města už byli na úrovni :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CainCZ Odesláno Březen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 No doufam,že ten příšernej plakát je fake...snad by Ubisoft nenapadlo, aby Assassíni nosili tu kapucu i době americké revoluce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinie Odesláno Březen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 No doufam,že ten příšernej plakát je fake...snad by Ubisoft nenapadlo, aby Assassíni nosili tu kapucu i době americké revoluce. indiáni nosili ledasco :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 1, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 No myslim ze by ji klidne nosil, ta uz k tomu tak nejak patri, je to vicemene assassinsky stejnokroj.... To jsem teda zvedavej, co nam z toho vznikne :) A aby toho nebylo malo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinie Odesláno Březen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 tak je to tutovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Březen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 Tak tohodle AC bych si možná zahrál taky, pokud ot bude komplet něco nového (AC1 a AC2 jsem propásl a na celou serii nemám čas a jen revelations se mi hrát nechce) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Březen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 Amerika mě moc neláká v AC :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 1, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 No tak jsem na to hodne zvedavy.....mohlo by to dopadnout dobre, ikdyz amerika me zatim ze vsech AC prostredi laka nejmin, snad me ve vysledku autori vyvedou z omylu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Březen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 Dovedu si to představit jak v nějaký bitevní vřavě kde lítaj kulky a dělový koule máš někoho najít a zabít to by mohlo být dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 1, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 Jak jsem psal v jinem tematu, libi se mi ta obalka gameinformru a predstavuju si nejakou nocni scenu uprostred lesu s prepadenim britu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Březen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 Přesně! Noční scéna někde v lese a přepadení.. Nebo nějaký večerní maloměstský sledování..Takže i doufám, že tam budou jak 1-2 větší, tak i menší vesničky, městečka.... a taky bych zkrátka chtěl skvělou noční atmosféru a víc nočních misí :D Ale stejně bych prostě raději tu Anglii, Francii :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Březen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 Doufám že to nebude Amerika, to by bylo dost velké zklamaní (aspoň pro mne) co se týče velkého fanouška této série. No jo, tak asi budeme hrát po boku Winnetouha a Johna Cartera :D :( ..snad je to jen nějaký fake ta obálka :X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Březen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 No ubisoft to prý veřejně zveřejnil na fb... Takže tomu docela i věřím. Navíc ty obrázky vypadají dost věrohodně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CainCZ Odesláno Březen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 Jo, teď už je to oficiální a podle Ubi Twitteru budou v pondělí podrobnější informace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Březen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 No každopádně se můžeme jenom nechat překvapit co z toho bude :). Každopádně tak jako tak to nebude propadák. Těším se :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Březen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 Ty vole :***** no tak to se těšim snad to opravdu nebude propadák, neumím si představit assasiana v americe, ale napad je to super :P uvidime :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Březen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 mmmm... mírné zklamání :( nějak jsem doufal v starověký egypt, který byl architektonicky božský, zase ale by se do něj špatně zasazoval boj s templáři, což se dá z části pochopit.. hold jen doufám, že v Ubi ví co dělají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.