Misi Odesláno Březen 27, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 27, 2012 No ono možná není to nejhorší to, že to stojí 2200kč, ale ten pocit, že jsem to dal za vlastně "jenom" hru respektive figurku atd.. Zase tolik peněz se dá využít asi pro potřebnější účely :D Citovat
DeSmond Odesláno Březen 27, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Březen 27, 2012 Tak to nekupuj, jestli te pak bude trapit svedomi, zes to nedal na charitu :) Kdyz si vezmu, ze jsem dal ted tak stejne za ME3 CE, tak tohle je mnohem vyhodnejsi a AC serie je podobna srdcovka jako ME, takze si ty penize budu muset dat stranou :) Citovat
Misi Odesláno Březen 27, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 27, 2012 Ale tak to zas asi ne :D , ale přecejenom.. Peníze z brigády ty hry těžce utáhnou. Ale to už je OT.. Byl jsem rozhodnutej pro koupi a teď jsem se sám s pomocí tebe rozhodl, že to asi dám na charitu :D Ale uznávám, že je to jedna z nejhezčích collectorek, co za poslední dobou vyšly ;) Citovat
Panther Odesláno Březen 27, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 27, 2012 Mě bylo líto dávat peníze za hru ale ta soška mě rozsekala takže must have! //Ano jsou tu věci co jsou důležitější ať už je to Canna*is :lol: nebo charita ;) //2 bude to na PC? Citovat
Misi Odesláno Březen 27, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 27, 2012 Na pc by mělo být, ale až později (nejspíš). Satir: Je to hodně, ale řekl bych, že za ten obsah je to adekvátní cena. Mnohokrát stojí collectorky mnohem víc a není toho tam tolik. Citovat
DeSmond Odesláno Březen 27, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Březen 27, 2012 Mnohokrat taky stoji mnohem min, myslim ze tohle je takovy prumer :) Citovat
Satir Odesláno Březen 27, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 27, 2012 ..navíc xzone je hrozně předraženej. A to ani nemluvím o tom kolik to bude stát v UK,..musím se kouknout a možná si to předobjednám odtama :) Citovat
Vinie Odesláno Březen 28, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 28, 2012 ..navíc xzone je hrozně předraženej. A to ani nemluvím o tom kolik to bude stát v UK,..musím se kouknout a možná si to předobjednám odtama :) co sem čet různý články měla by se cena v UK pohybovat okolo 80 liber - což je za současného kurzu téměř 2400, takže jsem předobjednal z JRC za 2299 (poštovné zadarmo), sem zvědav jak to bude s tím extrémně limitovaným množstvím jak píšou na xzone Citovat
007jarda Odesláno Březen 29, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 29, 2012 Je pravda, že (X)zone má cena většinou nahoře, já předobjednal na PS3 tady, osobní odběr také v Praze, cena nejlepší: http://www.gameexpres.cz/hra-pro-playstation-3-assassins-creed-3-freedom-edice-p-14512.html Citovat
DeSmond Odesláno Březen 29, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Březen 29, 2012 Xzone je sice "trosku drazsi" ovsem je spolehlivy a ma dobre akce a bonusy.....ja to mam holt tak, ze kdyz jdu kupovat novou hru, tak uz mi je jedno jestli to je nekde treba o dve kila drazsi, najdu si dobry obchod a tomu jsem verny :) Takze AC3 u xzonu :) Snad to nebude tak limitovany :) A mozna si to necham poslat postou, pac to bude asi velky a sockou se mi to nechce tahat :) Ikdyz jak je vubec ta soska velka? Doufam ze dost, vysoka jako treba ta marcusova z epic edice GoW3, takova ferova soska do sbirky :) Snad bude Connor sympatak alespon z pulky jak Ezio :D Citovat
Misi Odesláno Březen 29, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 29, 2012 Jarda: mas nejaky zkusenosti s gameexpressem? Premyslim jestli to vzit z jrc nebo prave tady. Dik Edit: nevis kolik by stala posta? U jrc je zadarmo tak aby se to vyplatilo ;) Jinak desmonde melo by to byt 25 cm takze dost slusny :) Citovat
007jarda Odesláno Březen 29, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 29, 2012 Nakupoval jsem u nich myslím 4x, ale vlastně jen nakonec dvakrát :-) Jednou jsem nakoupil normálně, jednou jsem si zrušil já objednávku (Duke Nukem Forever: Balls of Steel za 2 litry, to jsem si po demu, recenzích a spol řekl, že do něj nedám) no a jednou jsem měl kvůli nočnímu vidění objednanou edici Prestigi na X360, ale nakonec to byla NVG edice, kde nebyla hra v kovovém balení, tak jsem si jí nevzal :-) Ale jsou v pohodě, jednání bylo vždy dobré, s Dukem mi i volali a ať si to rozmyslím a napíši, že mi ji podrží kdyžtak... Já naopak z vlastní zkušenosti beru hry téměř odevšad, nejlépe s osobkou v Praze a nikdy jsem se nespálil, z (X)zone mám snad jen Dead Space první díl, když byl v akci :-) A to, že pár her a to i sběratelských kousků mám :-) Jinak ano, ta figurka má být snad 24cm, no cm sem cm tam, to je už fuk :-) Citovat
Misi Odesláno Březen 29, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 29, 2012 Dekuju moc. Ja jeste mozna sezenu slevu do jrc, ale pokud ne, tak dneska vecer objednavam zde. Snad ale pak nezvysi cenu :/ u predobjednavek se to muze menit, takze to mohou zdrazit ne? Jinak me se prave krabici taky moc nechce tahat po praze, ale mozna vemu taky osobku ;) postovny by snad ale kdztak nemuselo bejt tak drahy.. Ikdyz krabice to bude celkem velka. Nakonec jsem se rozhodl ze do toho teda jdu pujdu :) vypada to fakt pekne Citovat
headhot Odesláno Březen 29, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 29, 2012 Jarda: mas nejaky zkusenosti s gameexpressem? Premyslim jestli to vzit z jrc nebo prave tady. DikEdit: nevis kolik by stala posta? U jrc je zadarmo tak aby se to vyplatilo ;) Jinak desmonde melo by to byt 25 cm takze dost slusny :) ja na gameexpress vzdy kupoval collector´s edici pokud ji nemeli v xzone a nebo jrc, objednavku mi nikdy nezrusili. Jsem s nimi spokojeny,akorat cena je drazsi Citovat
007jarda Odesláno Březen 29, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 29, 2012 Mně také nic nezrušili, já si to maximálně zrušil sám :-) A cenu mi nezvedli, to si mi stalo jednou a volali mi, zda mám i přesto zájem a bylo to CZC... Na jednu stranu nechci také moc tahat edici po Praze, na druhou si ji radši vyzvednu sám a mrknu na krabici hned, než aby mi jí někdo rozmlátil po cestě :-) Já si říkal ze začátku, zda do edice jít, líbila se mi, ale přeci jen zase dvojka pryč, ale za tuto cenu je to super, no a pak si uvědomil, že jsem si koupil jen jedničku novou (ta byla stereotyp a já dalším moc nevěřil), ostatní použité (ještě mi chybí Revelations), tak jim opět konečně přispěji, zaslouží si to :-) Takže 30.10 po obědě před gameexpresem? :-D :-D Citovat
Misi Odesláno Březen 29, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 29, 2012 Asi teda objednam a dam tam osobku a pak to kdyztak zmenim. Nojoo tak v 14:00 pred gameexpressem :D Citovat
007jarda Odesláno Březen 29, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 29, 2012 :cheesygrin: Už se na to těším :psp: Mám sice ten den volno, co se koukám, takže nebudu v práci v Praze, ale to si nějak zařídím snad abych byl a odskočil si :D Citovat
Misi Odesláno Březen 29, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 29, 2012 Ja taky :) ted mam vlastne na ps3 pouze ac2, brotherhood na pc a revelations bych snad mel co nejdriv ziskat. Pak jeste koupim brotherhooda na psko.. To uz snad moc stat nebude. A pak jen cekat na ac3. Citovat
headhot Odesláno Březen 29, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 29, 2012 Mně také nic nezrušili, já si to maximálně zrušil sám :-) A cenu mi nezvedli, to si mi stalo jednou a volali mi, zda mám i přesto zájem a bylo to CZC... Na jednu stranu nechci také moc tahat edici po Praze, na druhou si ji radši vyzvednu sám a mrknu na krabici hned, než aby mi jí někdo rozmlátil po cestě :-) Já si říkal ze začátku, zda do edice jít, líbila se mi, ale přeci jen zase dvojka pryč, ale za tuto cenu je to super, no a pak si uvědomil, že jsem si koupil jen jedničku novou (ta byla stereotyp a já dalším moc nevěřil), ostatní použité (ještě mi chybí Revelations), tak jim opět konečně přispěji, zaslouží si to :-) Takže 30.10 po obědě před gameexpresem? :-D :-D ja mam jednicku s cestinou na pc,ale kdyz byla moznost koupit si prvni vydani REvelations s AC1 na jednom disku,hned jsem do toho sel. Jenom je zajimavy,ze na ps3 ma pod 3 Gb a na pc vice:D Citovat
DeSmond Odesláno Březen 29, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Březen 29, 2012 Tahle exkluzivita na PS3 me pekne srala :) Citovat
Misi Odesláno Březen 29, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 29, 2012 Takže předobjednáno u gameexpressu. Teď jen čekat :) Na tu figurku se fakt těším... A na hru samozřejmě taky :D Citovat
007jarda Odesláno Březen 29, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 29, 2012 To já mám jedničku, dvojku a Brotherhood na PS3, takže už jen dokoupit to Revelations samozřejmě na PS3 a pak jen též čekat na trojku :D A na figurku se také těším, bude se hodit k Eziovi :wohow: headhot: Jinak co myslíš těma 3GB? Instalaci? :psp: Já kdybych neměl jedničku, také bych to pořídil, teď počkám na nějakou výhodnou nabídku nebo možná časem vemu Ottoman edici :) Citovat
headhot Odesláno Březen 29, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 29, 2012 to 007jarda: jedna se o instalaci AC1 ps3 verze,ktera byla exluzivne na ps3 (obsazena na disku) Citovat
007jarda Odesláno Duben 6, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 6, 2012 Sice to sem úplně nepatří, ale tohle video mě pobavilo :cheesygrin: AC na Kinect :wohow: Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.