Ak-47_pro Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 Stahl jsem bf3 (2 odkaz) z *** a vypalil podle navadu http://console-forum.net/tema/131171-navod-jak-vypalit-xgd3-hry , na 2 dvka. Kdyz jsem spustil prvni cedecko napsalo mi to disk not suported , tak jsem dal instalovat i ten druhy .. potom jsem to spustil a napsalo mi to Unrecognized dick jak u disk 1 tak u disku 2 . Co delam spatne ?? Mam xbox slim flash lt2.0 Pokud je uz na forum odpoved tak me tu nelincujte, na tomdle foru jsem stravil uz xx hodin a nejde tu vse hned naraz najit, pokud o tom moc nevite ... Dekuji za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 Tvoje jediná chyba je to, že na XGD3 hry potřebuješ flash L.T 3.0. Nebo pokud nemáš silent update a poslední dashboard, tak můžeš XGD3 hry převést, aby ti šly na L.T 2.0http://console-forum.net/tema/137761-jak-zkonvertovat-lt-3-0-iso-na-lt-2-0-iso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 Tvoje jediná chyba je to, že na XGD3 hry potřebuješ flash L.T 3.0. Nebo pokud nemáš silent update a poslední dashboard, tak můžeš XGD3 hry převést, aby ti šly na L.T 2.0http://console-forum.net/tema/137761-jak-zkonvertovat-lt-3-0-iso-na-lt-2-0-iso co to meleš? na BF3 ti stačí LT+ 2.0, já ho mam taky a BF jsem hrál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ak-47_pro Odesláno Únor 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 co to meleš? na BF3 ti stačí LT+ 2.0, já ho mam taky a BF jsem hrál No a jak si to nainstaloval? nebo zpustil?? ja totiz nechapu jak funguje hra s 2cd na xboxu .. jestli se nejak instaluje nebo tak No ta hra by mela byt zkonvertovana lt2.0 tak nevim proc to nejde (( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 co to meleš? na BF3 ti stačí LT+ 2.0, já ho mam taky a BF jsem hrálZáleží na dashboardu. Jeden čas mi to taky jelo na L.T 2.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ak-47_pro Odesláno Únor 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 Záleží na dashboardu. Jeden čas mi to taky jelo na L.T 2.0 DB mam 2.0.14699.0 ... mam si ho zmenit nebo ne?? pod jakym db ti to slape/slapalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 Musíš přeflashovat na L.T 3.0, nic jiného ti nepomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ak-47_pro Odesláno Únor 28, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2012 Sehnal jsem si iHas max burner a slapeto , musel jsem pouzit tichy updatet ale ... uvidime jak dlouho.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.