Sopel Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 Zdravím. Chci koupit PS3 a tak řeším propojení. Obraz udělám HDMI, které propojím s lcd tv. Ale nevím jak vyřešit zvuk. Mám starší domácí kino a to nemám optiku ani HDMI. Takže nevím jak propojit. Prosím o radu. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Butterflyy14 Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 v PS3 vlezeš do nastavení nastavíš si obraz a pak se tě to zeptá jestli chceš nastavit zvuk a tam vybereš přez HDMI... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sopel Odesláno Únor 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 Ale já chci aby mi šel zvuk do toho domácího kina a ne do tv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 K-Kiro Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 PS3--HMDI--LCD zvuk normálně v TV z TV musí jít výstup na zvuk který připojíš k domácímu kino přes AUX.. Měl jsem to stejně s rozdílem že na konci nebylo kino ale HI-FI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sopel Odesláno Únor 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 Ok a scatrkou to nejde ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Butterflyy14 Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 jo takhle špatně sem to pochopil no tak přez scart by to mělo jít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 K-Kiro Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 Ale pokud TV nemá Scart in a out tak bych řek že to nepůjde.. Jestli se nepletu pokud má TV jenom jeden Scart tak to dokáže snad jenom přijímat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sopel Odesláno Únor 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 Ok díky..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 K-Kiro Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 Řešil bych to tímto http://www.mytrendyphone.com/images/A23-7902_Aux-MusCab.jpg u mě ve městě se dá pořídit 1metr za 35Kč....3,5mm do TV (výstup na sluchátka) a cinch do kina (AUX) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sopel Odesláno Únor 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 A ještě mě zajímá jestli rozjedu na cfw 3.55 nejnovější hry. NEbo jestli je nějaký nový cfw. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 K-Kiro Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 S tímto ti bohužel neporadím moje PS3 jela na OFW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sopel Odesláno Únor 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 Pls lock ........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 K-Kiro Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 Nahoře v liště správa :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Sopel
Zdravím. Chci koupit PS3 a tak řeším propojení. Obraz udělám HDMI, které propojím s lcd tv. Ale nevím jak vyřešit zvuk. Mám starší domácí kino a to nemám optiku ani HDMI. Takže nevím jak propojit. Prosím o radu. Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts