Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PS3 Mechanika

witaHavr

Otázka

Ahoj. Mám fukční BD mechaniku z PS3 40gb CECHJ03 KEM 410ACA

Koupil jsem PS3 80GB CECHK03 kde je k.o mechanika. Prodejce nic o te PS3 nevi dostala se mu tak do ruky.( Prý nenačitá disky)

Počital jsem že tam bude KEM 410ACA jak bylo psáno na netu,a dám tam svoji mechaniku tu KEM 410ACA a prohodim akorat desky mechanik.

Jenže jsem otevřel PS3 80gb a tam byla mechanika KEM 400 aaa. Jenže vypada že tam opravdu ani nepatří, a ja nemam desku s te mechaniky co tam patři. Co mám dělat?

Da se to nejak udělat?

Mám dva typy mechanik s desama,ale ani jedna nepatři k te 80gb PS3. Nevíte co s tím?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

23 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

a chce to nainstalovat FW když zapneš konzoli tak hned vyběhne okno s instalací jo? ještě to můžeš zkusit přes to recovery menu pokud si to teda ještě nezkusil, jiank se kouknu na ten FW jestli je ke stažení někde

http://www.ps3devwiki.com/wiki/3.73_CEX tak tady je ke stažení

Odkaz ke komentáři

• 0
Když tam skouším dát ten 4.10 tak mi to piše Checking... Please wait, a proste i 20min a nic se nedeje,,už stahuju,moc dík,uvidíme

Je tam strčeny HDD 40gb z me PS3 po ylod,,je nesformatovany,nemám ho jak sformatovat

možná te je ten problem, že neni sformátovaný tak to dělá PS3 problem, pokud to nepůjde tak bych ho u někoho kdo může naformátoval, já ho formátoval jen jednou a to tak že jsem vyndal HDD z notasu dal tam ten z PS3, spustil instaci Windowsu z DVD a naformátoval v instalátoru.

Odkaz ke komentáři

• 0

na tom 4.10 to hodilo hlášku asi po pul hodině: The system partion the hard disk will be formatted. During the format operation,all data on the hard disk may be deleted. to format ,press and hold the START and SELECT buttons at the same time for at least 5 seconds. IF you format,you cannot go back to the previous version of the hard disk.

Odkaz ke komentáři

• 0

No je to sformatovane v PS3,ale když ho zanpu tak to začne Aktualizovat UPDATE a u prostřed mi to hodi 8002f14e. Takže nevím co dál :-( Vubec :-(

RE EDIT: Ps3 jem sprovoznil, už stahuju BF3 ze Store doufám že to pojede,,ale s tou mechanikou si nevím rady :-(

Odkaz ke komentáři

• 0

Nechci zakladat nove tema tak jsem to vrznul sem. Mam problem s hrama na Slim. Nekdy je mechanika nacte a nekdy si ani neskrtne. DVD film prehraje normalne. Tak jsem to rozdelal a vycistil optiku a stale stejne. Usuzuji ze je tedy Blueray asi v haji. Da se to nejak poladit treba jako na Xboxu? Nebo rovnou vymena? Je tam KEM-450 AAA

Odkaz ke komentáři

• 0

Anubis1: Mám ten samý problém objednal jsem si čisticí Blu-ray disk v pondělí mi má přijít, na netu píšou že kdo měl ten samí problém jako ty tak jim to čisticí dvd pomohlo, tak jsem docela zvědavej jest-li to pomůže i mě :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu