witaHavr Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 Ahoj. Dal jsem do PS3 jine HDD aby se zformátovalo atd. Jenže to po mě chce UPDATE 3.73. už asi¨2 hodinu googluju kde jej stahnut ale marně. But odkaz neegzistuje nebo mě to rovnou hodi na 4.10 na kterem to nerozjedu. Nemužete mi nekdo poskytnout odkaz nebo kde? Je to fakt peklo :D Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GyroX Odesláno Únor 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2012 http://ps3.novinky.org/view.php?cisloclanku=2011100064 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 witaHavr Odesláno Únor 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2012 Nejde to od tut stahnout,už je to vyřešeno, stáhl jsem to s PS3 Wikipedie :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
witaHavr
Ahoj.
Dal jsem do PS3 jine HDD aby se zformátovalo atd.
Jenže to po mě chce UPDATE 3.73.
už asi¨2 hodinu googluju kde jej stahnut ale marně. But odkaz neegzistuje nebo mě to rovnou hodi na 4.10 na kterem to nerozjedu.
Nemužete mi nekdo poskytnout odkaz nebo kde?
Je to fakt peklo :D Dík
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.