Snake99 Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 Kdyz do toho nekdo pujde,bylo by dobry vypsat PS Nick - Snake78cz Headset - nemám-mám PS Nick - demonDANTEN81 Headset - mám PS Nick - PallyCZ Headset - mám PS Nick - Dallas_CZ Headset - mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weskr Odesláno Únor 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2012 Cau.Rad se pridam,ale jsem zacatecnik :) Headset mam,jinak psn v popisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snake99 Odesláno Únor 23, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 Cau.Rad se pridam,ale jsem zacatecnik :) Headset mam,jinak psn v popisu V poho,taky nejsem zadny profik,jeste se k nam pridava Pally,zatim jsme 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 Zdar, pokud by vam nevadilo ,ze uz nekde hraju(hrajem jen vecer a to jeden-dva zapsy) ,tak bych se rad pridal,nick mam dweight a na GameBattles jsem Crossi ,pokud chcete kouknete na nas tym Vendetta :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dallasek Odesláno Březen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 :party::party::party::party: ty hade i já :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snake99 Odesláno Březen 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2012 :party::party::party::party: ty hade i já :-D Kamo s tebou se pocita,to je snad jasny:coolgun: Lidi,vydel bych to na Drop Zone,tam fajne litaj xp a je to dobre zbesily :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snake99 Odesláno Březen 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2012 Zdar, pokud by vam nevadilo ,ze uz nekde hraju(hrajem jen vecer a to jeden-dva zapsy) ,tak bych se rad pridal,nick mam dweight a na GameBattles jsem Crossi ,pokud chcete kouknete na nas tym Vendetta :) Zdar chlape,nevim,jestli te mam dopsat do seznamu,pac koukam,ze nejvic smazis SaD,tak dej vedet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jersey Jazz Odesláno Duben 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2012 Mates36 nováček headset nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.