wariorpolni Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 Zdravím , dřive jsem hraval wowko ale chci zkusit aion ... z CZ serveru jsem nasel free jen Soul-Aion (140hracu online mi nejak nevyhovuje :D) ... neznáte nějaký server s normalníma expama zadny fun (na wow se tomu rika blizzlike) muze byt i ENG kde hraje dost hracu ? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 Zkus originální sever, Aion je teď F2P. http://www.aionfreetoplay.com/website/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Únor 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 a to od kdy ? :roll: ja ti nevim ale neni to jen beta ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 Beta by měla končit 20.2., pak by měl najet ostrý provoz. Tohle všechno je ale na stránce napsané. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Únor 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 no aj tom tam nenasel , ale to je jedno ... a to od 20 zacne jo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.