VoKoCA Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 Měl by někdo zájem o koupi Catherine z PSN? Celková cena je 1490 kč, tak by to každého vyšlo na 745 kč. Platil bych já, účet bych poslal hned po tom, co mi něčím potvrdíte vaši platbu. Jde do toho někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eagle88 Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 ahoj ja bych do toho možná šel,jenom jse zeptám nemáš možnost koupi na americkým storu?jelikož tam stojí jeno 39.99 dolarů,cca 1000 kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VoKoCA Odesláno Únor 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 Hm, možná bych to mohl zkusit. Paypal pořád PSN nebere, co? Kdybych našel nějakou tu službu, co dělá jednorázovou americkou kreditku, tak bych to i možná skusil, vím, že jsem to jednou někde viděl. Ale nevím, jak moc se tomu dá věřit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VoKoCA Odesláno Únor 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 Jediný způsob, jak kupovat z US PSN co jsem našel je si někde sehnat tu jejich PSN Card - která stojí něco přez $50, takže by se nakonec stejně vyplatilo víc to koupit z českého~ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eagle88 Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 tak jak chces jestli to budes brat tak to vemu s tebou.kdyz tak posli ucet a poslu penize Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VoKoCA Odesláno Únor 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 tak jak chces jestli to budes brat tak to vemu s tebou.kdyz tak posli ucet a poslu penize Ok, jdu do toho~ Účet ti pošlu PMkou. c: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eagle88 Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 mas pm...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VoKoCA Odesláno Únor 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 Ok, dej mi chviličku. Hned ti to pošlu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VoKoCA Odesláno Únor 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 Máš to tam. Kdyby byl nějakej problém, tak napiš~ mělo by to ale bez problémů jít. Prosím LOCK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.