Anubis1 Odesláno Únor 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2012 A mame dalsi zajimavej kousek venku. C O M P L E X Eegion : Region Free Languages: English Size : 1 DVD Genre : FPS Platform : XBOX 360 Date : February 2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andreu Odesláno Únor 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2012 to je objevny, co kdybys sem soupl i linky na SR? :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Únor 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2012 sorac chtel sem upozornit spis na forum nez na konkretni link Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Únor 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2012 paráda! hned jdu stahovat ať můžu pařit. snad to bude pecka :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Únor 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2012 to je objevny, co kdybys sem soupl i linky na SR? :roll: Je to jen info pro ostatni, aby vedeli, ze uz to vyslo. Co kdyby sis nasel linky sam, kdyz mas takovej prehled. Sem takove odkazy nedavam :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Pásek Odesláno Únor 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2012 Tak co? Už to někdo hrál? Napište sve dojmy z hraní! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Únor 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2012 akorát to zapínám tak jsem zvědavej.. :) snad mě to překvapí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Únor 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2012 ja to hral uz vcera rano a moc me to nechytlo to hackovani je good zabavi to uvidime jak se to bude rozvijet stejne ma kazdej jinej vkus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leon kennedy Odesláno Únor 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2012 Tak už to pařím je to super graficky podobné s Deus EX i děj se odehrává v budoucnosti ale hratelně je to o něčem jiném je to hodně akční,prostě FPS akce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Únor 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2012 hraju to od včerejška a baví mě to. je to dobrá hra, grafika je hodně dobrá, přijde mi jako v BF3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Únor 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2012 Lepsi deus ex?Ty si pod nakyma praskama ne?heh.Deus je uplne nekde jinde.Hra je to dobra,fajn vecicky,zajimavy pribeh.Takova budouci politika,to mam rad.8/10 urcite,ale zatim mi to prijde takove linearni,doporucuji normal obtiznost.Jinak na easy je to fakt moc easy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.