Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Xbox běží rychleji na mé televizi. Co s tím?


Rajdic

Otázka

Zdravím, chci se zeptat jestli by někdo nevěděl co s tím, když prostě zapnu jakýkoliv xbox na mou LG televizi včetně HD tak mi jakákoliv hra jde vždycky zrychleně. I na normálním av vstupu to taky tak jde. Jedno dobu to šlo normálně a pak od nějaké doby už to jde takhle a nevím co s tím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

11 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
presne jak rikas mexicka telenovela ,)) a kde nastavim ty hze? ja myslel ze to je automaticky

nie v menu TV? Ci to hladas na zehlicke?

P.S. mne sa na filmy s plynulym obrazom pozera lepsie, ako na tom rozcuchanom pri pohyblivom obraze. Ved aj v beznom zivote sa mi obraz pred ocami nechveje :D Ale to je kazdeho osobny nazor na tento problem, ci filmy pozerat v beznom obraze (24, 25), alebo vyuzit vylepsenia plynulosti na televizoroch.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
Sám nevím čím to je, ale je to tak, prostě ta hra běží tak 1,5krát až 2krát rychleji. A zkoušel sem i jiní xboxy a to samé i tam, i na jiných hrách.

Jediným realným vysvětlením proč by tomu mohlo tak být je tzv ... Iput Lag které některé starší ale i moderní televize mají ... Defakto je to spoždějí reakce televizoru na vnější signal , takže ty když pohneš analogem na jakoukoliv stranu tak se postava hne se spožděním pokavad má televize imput lag vysoký v řádech milisekund je možné to spozorovat

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
No právě to není zasekané ale akorát zrychlené, že třeba hraješ fotbal nebo tenis a ty postavy rychlejí běhají prostě celá hra je rychlejší...Jednu dobu to šlo uplně normálně právě a teď z ničeho nic s tím nejde nic udělat, nebo aspoň nevím co..

Chceš jako říct že tvůj xbox umí generovat hry primárně postavené na 30FPS třeba v 60FPS ... Nesmysl ... Hry mají na konzole většinou FPS lock na 30snímcích ... Klesají to jo ale že by rapidně stouply ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

zkus v nastaveni televize vypnout vyhlazující filtry nebo tak neco, vím ze jsem byl u kamaráda co má LG a tomu sla televize jak mexická telenovela a abych to zrusil, muselo se vypnout jak plynulost přecházení (HZ) tak nějaké vyhlazující filtry a tomu podobné. a televize ti beží jak?? zkus si s tím pohrát pri sledování normálního tv programu, ten rozdíl jde dost znát.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu