Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PS3 × Adobe Flash Player

Jiri_JJ

Otázka

Zdravím všechny zkušené uživatele PS3. Sám ho mám už něco přes rok, ale včera mě napadlo, že si na něm přehraji jeden z pořadů České televize. Bohužel jsem ale narazil, protože se mi při pokusu o přehrání zobrazila hláška "Vysílání vyžaduje Adobe Flash Player ve verzi 10.1 nebo vyšší".

Zvláštní ale je, že když se podívám na systémová nastavení PS3, tak v "titulcích", které se po kliknutí na "About PlayStation3" rozběhnou, je i zmínka o nainstalovaném a povoleném Adobe Flash Playeru. Zobrazí se logo a v následujících řádcích je, cituji: "Contains Adobe Flash Player software under license from Adobe Sysem Incorporated...". Kopii obrazovky přikládám...

Tak nevím. Je nebo není v PS3 Adobe Flash Player? Proč se mi na různých internetových stránkách korektně zobrazují reklamy ve flashi, ale proč si nemůžu přehrát video v tomtéž formátu?

Omlouvám se, protože vím, že bych mohl pokračovat v diskuzi uživatele "tomyn00", která je na "http://console-forum.net/tema/138333-ps3-nechce-prehrat-nektere-videa-na-netu", ale přesto jsem se rozhodl založit nové vlákno.

post-63050-14687159595022_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

0 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

Zatím je tato otázka bez odpovědi

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu