BestRanger Odesláno Únor 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2012 (upraveno) VYMAZANE. Prosím o vymazanie. Upraveno Prosinec 26, 2015 uživatelem BestRanger Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Madridista* Odesláno Únor 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2012 nenastavil sis náhodou nějak blbě frekvence ? clocky ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BestRanger Odesláno Únor 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2012 Ako blbe frekvence ? Ja vobec nemozem ovladať zapnem psp ,ked vyberiem bateriu a stale ide hore nemožem nastaviť vobec datum ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BestRanger Odesláno Únor 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2012 Vybral som pameťovku aj baterku a zapol som robi to iste VIDEO : http://www.youtube.com/watch?v=OWHdrIVz7kw&feature=youtu.be Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Únor 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2012 Tak jsem se obětoval a taky si tu blbost stáhnul. A krom toho že je to ve španělštině nebo čem tak žádnej problém. Nejspíš je vadnej ten "igelit" se snímačema na tlačítka. Zkus psp rozebrat a ten igelit odpojit, jestli to přestane, stačí sehnat novej a jedeš jako zamlada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BestRanger Odesláno Únor 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2012 stačí sehnat novej ? Tak to asi do zajtra neopravim ... ,mg ja to zajtra surne potrebujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Únor 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2012 můžeš ještě doufat že to přestane, to by do zejtra mohlo zabrat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 danfri Odesláno Únor 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2012 A není možně že to je BRICK ? Ale to nejspíš ne - Raczek není nějakej program na to aby mohl PSP ovladat přes PC ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BestRanger Odesláno Únor 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2012 Priznavam sa čo som zabudol včera som vylial nanho vodu :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 danfri Odesláno Únor 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2012 A je to tim , a můžu jen říct že nic nepomůže , mrkněte kdo chce pomoct sem http://console-forum.net/archive/index.php/t-102199.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Únor 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2012 Priznavam sa čo som zabudol včera som vylial nanho vodu :D :D :Daha, v tom případě doufej že to je jenom ten igelit. Zkus to prvně otevřít a levou stranu tlačítek odpojit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BestRanger Odesláno Únor 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2012 No pozriem sa nato len dufam že to nedodrbem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Únor 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2012 Hlavně opatrně na displej, ten musíš odklopit a nad konektorama na displej je ještě jeden asi 1cm dlouhej, do toto vede takovej šedej jakoby igelit, ten odpoj. Můžeš ten igelit ještě zkusit vyndat ven a vysušit. Je myslim 3vrstvej a jestli do něj zateklo tak je to jasný. Zoxidovat to od včera nemohlo takže asi jenom vlhkost. Když ho hodíš do rána na topení, mělo by se to vysušit a snad to bude ok. edit: ty máš vlastně 3000ovku že, tak tam ten konektor bude poloviční Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BestRanger Odesláno Únor 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2012 Rozhodol som sa že sa do toho radšej nepuštam,mohol by som ešte niečo poškodiť a to by som si posral cele dam ho vysušiť na moc dlho,rano skusim a ked nepojde tak pojdem ho dať do servisu... Ale Ďakujem VYSLEDOK : IDE !!! Dal som ho na riadiator a ide ! Ale aj tak vám Ďakujem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 danfri Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 Takže já to tu oživím , svým podobným problémem :( Asi předevčírem jsem dal do PSP nové THEMES a taky hru AVATAR u které psalo PSP , bylo to ale na PC , když jsem AVATARA pak odstranil tak mi po FAST RECOVERY přestane fungovat po 5 sekundách.Pak mě napadl jiný FLASH tak jsem místo 10 nahodil PRO-B 9 PERMANENT ale stejný problém tak jsem ve VHS menu dal suspend device , stejně po 1 minutě vypadne , Poradíte prosím ? (PSP 3004, PRO-B 9 PERMANENT , 4g ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 danfri Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 Pls HELP...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 To se mi stávalo u 6.35 Pro-A4,já to vyřešil downgradem na 6.20,ty můžeš udělat Update/downgrade/formát karty a mohlo by to pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 danfri Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 Jenže mě downgrade nějak nejde :( Pomůžeš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 Jaký máš FW? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 danfri Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 6.60 , ale když už tak bych to chtěl na 6.39 kvůly FUSA SD :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 danfri Odesláno Březen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 Když už neodpovídá ta prosím pomoc od někoho jiného , děkuji :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
BestRanger
VYMAZANE. Prosím o vymazanie.
Upraveno uživatelem BestRangerOdkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
20 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.