xzibit Odesláno Říjen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2007 zacal sem hrat tuhle hru a kdyš mam za ukol se vratit k zničenému autu tak se mi nezobrazi nudova(garaž) kde to auto je proste zmizi jen tam zustanou spodní časti baraku a dovnitr se nedostanu nevite co delat? dik:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Říjen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2007 musíš myslim sebrat mobil jestli ho ještě nemáš a pak si pomocí pár ukolů koupit dům a dostat se do města Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xzibit Odesláno Říjen 14, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2007 mobil mam ale na dum asi nemam penize ukol mam:find a place to stay :get a ride to pradise place vubec nevim co to znamena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Říjen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2007 mobil mam ale na dum asi nemam penize ukol mam:find a place to stay :get a ride to pradise place vubec nevim co to znamena Mas najit podle ukolu misto ke stani :)... A v tom druhem budes mit asi chybubku Get a ride to paradise place ne? To znamena Ze mas jet na rajske misto :) Nehrla jsem to tak nevim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wojan Odesláno Říjen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2007 Musis v kosi na hajzlu najit koblihu a pak ji dat naky zensky dati da naky prachy a serif te odveze do paradise a neco uz newim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Říjen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2007 od ženský v obchodě koupíš dům a tu koblihu dáš tomu šerifovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Angela Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 Ahoj, nemůžu se dostat přez Ricka Wonga s těma jeho pitomýma otázkama o kravách. Prosím mohli byste mi někdo poradit? Jsem krapet zoufalá moc děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Duben 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2008 na ty otazky najdes odpovedi,zmackni select a tam najéd na ty veci co mas u sebe a mela by jsi tam mit takovou knizecku je na ni krava:)zmackni x a uvidis otazky a odpovedi na vsechny otazky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vcislo Odesláno Květen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2008 ja bych zas potreboval poradit co mam udelat kdyz mam v ukolu napsane tohle:Purchaes a single object worth 500dolaru for you home..dalsi ukole assets score equals 3000dolarudalsi acquire a home dalsi ukol Purchase art object worth 100 dolaru for your home..co to mam proism vas udelat poradte nekdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bykk Odesláno Květen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2008 vcislo: to nejsou myslim ukoly,ale to si kupujes jen veci do tvyho domu za urcity dolary....jinak nevim,ja to dohral jen do toho mesta(prosel sem benzinku) a prestalo me to bavit.:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajapápá Odesláno Srpen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2008 Cau nevim si rady v ty prvni misi xD Get donut from Mambo loa´s Stash... Ze mam dostat nejakou koblihu od Mamby loy ukrytu nebo co???, kdystak plss kde tu koblihu sezenu???, cetl sem tu ze na hajzlu v kosi xD ale tam neni :D:D... pls poradte... Jo a jeste kdo me ma odvyzt na ten paradise place???? xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Srpen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2008 Do Paradise place te odveze ten sherif (na jmeno si nevzpomenu) a ja si taky dlouho nevedel rady pak jsem zkusil ty Mambo Ley (nebo jak se to pise) vynadat (Intimidate) a ona mi rekla kde je ukryta tusim v tom kosi (ale jestli ti to nerekne tak ji v kosi nenajdes) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajapápá Odesláno Srpen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2008 Do Paradise place te odveze ten sherif (na jmeno si nevzpomenu) a ja si taky dlouho nevedel rady pak jsem zkusil ty Mambo Ley (nebo jak se to pise) vynadat (Intimidate) a ona mi rekla kde je ukryta tusim v tom kosi (ale jestli ti to nerekne tak ji v kosi nenajdes) Hej tyjo mockrad diky za to ti poslu thx xD jestli se my to povede xD EDIT: ok :-) povedlo se xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Srpen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2008 nz taky jsem tam stravil dost casu nez jsem na to prisel :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.