Ládaví88 Odesláno Únor 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2012 Zdravím, našel by se někdo kdo by si zahrál online? Potřeboval bych pomoc s all prize bubbles a 25 online versus wins. Na oplátku pomůžu zase s něčím já. Pište čas, kdy můžete hrát a určitě se nějak dohodneme. PSN nick v podpisu, tak si mě klidně přidejte. :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Únor 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2012 Ja bych se pridal rad, tyhle mi zrovna taky chybi. Hrat muzu vecer cca od 18-19h. Kdyztak si me pridej a muzeme se domluvit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ládaví88 Odesláno Únor 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2012 Ahoj, to by slo...pak si te pridam a zahrajeme :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Únor 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2012 kdyby to slo i nekdy o vikendu ( to mam vic casu) taky bych rad ziskal nove trofeje :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ládaví88 Odesláno Únor 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2012 Panther: klidne si me pridej, zahraju si rad, ale dnes uz nemam cas. Zitra muzu skoro kdykoli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Únor 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2012 Kdo by mel dneska chut, tak nejdyl od 20h budu online, jak me uvidite, tak piste a muzem dat nejakou tryphy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.