dany_ Odesláno Únor 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2012 cao. doma mam bezdratovy ovladac a koupil sem si play and charge kit a bojim se ze mi tam nebude pasovat :D zatim nemam moznost to vyzkouset ale pasuje to do kazdeho ovladace ktery byl na tuzkove baterky nebo ne? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Únor 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2012 Ano ............ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 chipomil Odesláno Únor 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2012 sice ti to pasovat bude ale brzo to zahodis a budes pouzivat tuzkovky zrovna tadle vec stoji za prd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dany_ Odesláno Únor 20, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2012 no me se to napred nezdalo tvarove kdyz sem to rozbalil.. ale sem zvedavej no jak to bude :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 chipomil Odesláno Únor 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2012 co to mel znamej brzo to odeslo a nedrzelo energii musel pak miit prippojenej dobijeci kablik furt u obou dvou treba to byly jen jeho blby kusy ale myslim ze tohle psalo uz vic lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rendy93 Odesláno Březen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2012 Caute zeptám se tady nebudu zakládat nové téma . Jak je to s tím play and charge kit je to dobra věc ? :D na youtube to má každý 2 a nasel sem víc verzi primo od microsoft a pak od druhy napr. nitho atd.. je lepsi koupit jaky nitho , original microsoft nebo radši ty baterky jak tu píšete o microsoft play and charge kitu .. Nebo aj na heureka nevidím žádné recenze že by to ♥♥♥♥♥ vydrželo .. Thx za odpovědi . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 codek Odesláno Březen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2012 Caute zeptám se tady nebudu zakládat nové téma .Jak je to s tím play and charge kit je to dobra věc ? :D na youtube to má každý 2 a nasel sem víc verzi primo od microsoft a pak od druhy napr. nitho atd.. je lepsi koupit jaky nitho , original microsoft nebo radši ty baterky jak tu píšete o microsoft play and charge kitu .. Nebo aj na heureka nevidím žádné recenze že by to ♥♥♥♥♥ vydrželo .. Thx za odpovědi . Já mám od tud http://console-forum.net/tema/103568-xbox360-microsoft-points-live-gold-vsechny-druhy-nabijeci-baterie?highlight=Bad.Mr.Frosty tu 4800 mAh, a naprostá spokojenost, vydrží asi 48h, pak přes noc nabiju a jedu dál. Koupím si to i na druhý ovladač. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Březen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2012 Tak tyhle jsem měl a i kamarád z AUKRA a vydržely velmi krátkou dobu - potom už nešly ani nabíjet . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Březen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2012 Mám nabíjecí baterie 2500mAh z Lidlu za 90kč a vydrží tedy rozhodně víc než 48h. Už to tady psalo víc lidí, že nabíjecí baterie jsou lepší než tady ten akumulátor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
dany_
cao. doma mam bezdratovy ovladac a koupil sem si play and charge kit a bojim se ze mi tam nebude pasovat :D zatim nemam moznost to vyzkouset ale pasuje to do kazdeho ovladace ktery byl na tuzkove baterky nebo ne? diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.