dany_ Odesláno Únor 20, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 20, 2012 cao. doma mam bezdratovy ovladac a koupil sem si play and charge kit a bojim se ze mi tam nebude pasovat :D zatim nemam moznost to vyzkouset ale pasuje to do kazdeho ovladace ktery byl na tuzkove baterky nebo ne? diky Citovat
0 chipomil Odesláno Únor 20, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 20, 2012 sice ti to pasovat bude ale brzo to zahodis a budes pouzivat tuzkovky zrovna tadle vec stoji za prd Citovat
0 dany_ Odesláno Únor 20, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Únor 20, 2012 no me se to napred nezdalo tvarove kdyz sem to rozbalil.. ale sem zvedavej no jak to bude :D Citovat
0 chipomil Odesláno Únor 21, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 21, 2012 co to mel znamej brzo to odeslo a nedrzelo energii musel pak miit prippojenej dobijeci kablik furt u obou dvou treba to byly jen jeho blby kusy ale myslim ze tohle psalo uz vic lidi Citovat
0 Rendy93 Odesláno Březen 21, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 21, 2012 Caute zeptám se tady nebudu zakládat nové téma . Jak je to s tím play and charge kit je to dobra věc ? :D na youtube to má každý 2 a nasel sem víc verzi primo od microsoft a pak od druhy napr. nitho atd.. je lepsi koupit jaky nitho , original microsoft nebo radši ty baterky jak tu píšete o microsoft play and charge kitu .. Nebo aj na heureka nevidím žádné recenze že by to ♥♥♥♥♥ vydrželo .. Thx za odpovědi . Citovat
0 codek Odesláno Březen 21, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 21, 2012 Caute zeptám se tady nebudu zakládat nové téma .Jak je to s tím play and charge kit je to dobra věc ? :D na youtube to má každý 2 a nasel sem víc verzi primo od microsoft a pak od druhy napr. nitho atd.. je lepsi koupit jaky nitho , original microsoft nebo radši ty baterky jak tu píšete o microsoft play and charge kitu .. Nebo aj na heureka nevidím žádné recenze že by to ♥♥♥♥♥ vydrželo .. Thx za odpovědi . Já mám od tud http://console-forum.net/tema/103568-xbox360-microsoft-points-live-gold-vsechny-druhy-nabijeci-baterie?highlight=Bad.Mr.Frosty tu 4800 mAh, a naprostá spokojenost, vydrží asi 48h, pak přes noc nabiju a jedu dál. Koupím si to i na druhý ovladač. Citovat
0 toro Odesláno Březen 21, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 21, 2012 Tak tyhle jsem měl a i kamarád z AUKRA a vydržely velmi krátkou dobu - potom už nešly ani nabíjet . Citovat
0 Ravendhi Odesláno Březen 21, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 21, 2012 Mám nabíjecí baterie 2500mAh z Lidlu za 90kč a vydrží tedy rozhodně víc než 48h. Už to tady psalo víc lidí, že nabíjecí baterie jsou lepší než tady ten akumulátor. Citovat
Otázka
dany_
cao. doma mam bezdratovy ovladac a koupil sem si play and charge kit a bojim se ze mi tam nebude pasovat :D zatim nemam moznost to vyzkouset ale pasuje to do kazdeho ovladace ktery byl na tuzkove baterky nebo ne? diky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.