Jamalleeek Odesláno Říjen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2007 Zdarte lidi,Neplánujete náký DG v PRAZE? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Říjen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2007 rekni si jirimoj,nebo posli tekkenovi do Semil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Říjen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2007 klidne..;) ale nejspis ti to udela annonymous_ .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ondra Odesláno Říjen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2007 ahoj nevim jak to tady jeste funguje jsem tu poprve ale kopil jsem si psp a stahl jsem sy nejaky hry s priponou iso a nejdou me spustit poradis my prosim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirim Odesláno Říjen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2007 rekni si jirimoj,nebo posli tekkenovi do Semil Sorry, ale uz jsem s tim prastil, asi nadobro, ale dela to napr. Tommzs. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Říjen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2007 ahoj nevim jak to tady jeste funguje jsem tu poprve ale kopil jsem si psp a stahl jsem sy nejaky hry s priponou iso a nejdou me spustit poradis my prosimno pravdepodobne nemas custom FW nejdriv se musi prehrat software PSP u PSP fat je to jiny nez u PSP slim..kazdopadne budes muset nekoho najit..kdo ti to udela..nebo jestli to umis.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tommzs Odesláno Říjen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2007 Ja nebo Anonymous_ ti to muzeme udelat:) Napiš mi PM nebo na ICQ: 308087881 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Říjen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2007 Ja nebo Anonymous_ ti to muzeme udelat:) Napiš mi PM nebo na ICQ: 308087881 jo, ted by bylo nejlepsi kdyby si vsechny DG v datumu 17. 10. - 25. 10. bral Tommzs, ja ted jedu do Belgie :) tak verim ze to vsechno zvladne ;) alespon se po tu dobu nemusime hadat, ja mezitim v Belgii nazenu nove zkusenosti ;) BTW to mi pripomnelo, ze si to musim dat jeste do podpisu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tommzs Odesláno Říjen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2007 ...alespon se po tu dobu nemusime hadat... Myslim ze uz se nemusime hadat vubec, at si kazdy vybere koho chce:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Jamalleeek
Zdarte lidi,Neplánujete náký DG v PRAZE?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts