pancus007 Odesláno Únor 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2012 Ahoj,než jsi tuhle hru koupím chtěl bych se zeptat jestly jde nějak udělat abych si mohl zahrat off. multiplayer se staženou verzí.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Únor 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2012 ne je to od ea hry o ea nejdou pomalu žádné a battl stojí cca 200kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pancus007 Odesláno Únor 22, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2012 Jo já vím není zas tak drahej,ale bylo by lepší si ho stahnout ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Únor 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2012 :wohow: :wohow: jak pro koho :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pancus007 Odesláno Únor 22, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2012 Jasne no :D vec názoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pancus007 Odesláno Březen 1, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 Tak jsem si ho koupil,ale když si dám myltiplayer nevyjedou mě žádne servery nevíte čím to může být?Prosím poradte někdo :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Březen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 updatoval jsi to já to před tím souštěl přes BFBC2Game a nenašlo mi to žádný server tak jsem zkusil BFBC2Updater a začalo to stahovat update po stažení to našlo už normálně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pancus007 Odesláno Březen 1, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 No updatoval,ale vzdycky to napíše chybu tak v půlce že t nemuže najit nejakej soubor a že nemam pripojení k internetu nebo že vypadl server,ale připojení k netu mám pls poradte :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Březen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 tady máš ten patch: http://static.cdn.ea.com/dice/u/f/bfbc2/Static/BFBC2_PC_Client_R11_795745_Patch.exe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pancus007 Odesláno Březen 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 Díky hnedka sosnu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Březen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 to je ten nejnovější, pokad by to potobě chtělo i starší tak napiš ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pancus007 Odesláno Březen 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 Jo jasný ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pancus007 Odesláno Březen 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 Už to jede díky moc.PLS LOCK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.