3skac11 Odesláno Únor 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2012 zdar borci.... Dnes som inštaloval nový FW 4.11. Inštaláciu stiahlo ale keď prebiehala inštalácia do PS3 vypli ty b*zeranti elektriku a bolo to v .....Teraz mám problém lebo asi pri 98 percentách vypíše chybu 8002F14E. Postupoval som ako mi písalo, že ju mám odpojiť, vypnúť s elektriky a že potom nabehne samo inštalácia ale nikdy to nedokončí... Čo teraz s tým?:wohow: Je nejako možne dostať sa späť na predchádzajúci FW. V mojom prípade to bol 4.00? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hoogen Odesláno Únor 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2012 zkus recovery menu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3skac11 Odesláno Únor 22, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2012 ..samozrejme, že som to skúšal ale stále mi začne instalacia a RM nikdy nechce nabehnúť. Rozmýšlal som, že keby som HDD naformatoval v PC je nejaká možnosť aby som cez comp hodil aj soft? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.